Røde SM4-R
Røde SM4-R
Artikkelnummer: 1029046

Røde SM4-R

Støtdempende mikrofonholder for stativ og bommer

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
849 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Vinklingsbar mikrofonholder for montering på system eller videokamera.

Monteres i tillbehør- /blitz- skoen, og er også utstyrt med en 3/8" gjenge. Fire forskjellige moteringssteder for oppheng  hjelper til med å balansere og sammenstille flere forskjellige typer mikrofoner. SM4-R bruker doble Rycoe Lyre til å holde mikrofonen på plass og absorbere vibrasjoner. Den innebygde klipsen gjør at lydkablene ikke forstyrrer mikrofonen. Tilbehørskabel PG2Pro passer også SM4-R. Tilrettelagt for Rødemikrofoner som NT5, NT55, NTG1/2/3

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen