Røde SM4-R
Røde SM4-R

Røde SM4-R

Støtdempende mikrofonholder for stativ og bommer

1029046
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
629 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Vinklingsbar mikrofonholder for montering på system eller videokamera.

Monteres i tillbehør- /blitz- skoen, og er også utstyrt med en 3/8" gjenge. Fire forskjellige moteringssteder for oppheng  hjelper til med å balansere og sammenstille flere forskjellige typer mikrofoner. SM4-R bruker doble Rycoe Lyre til å holde mikrofonen på plass og absorbere vibrasjoner. Den innebygde klipsen gjør at lydkablene ikke forstyrrer mikrofonen. Tilbehørskabel PG2Pro passer også SM4-R. Tilrettelagt for Rødemikrofoner som NT5, NT55, NTG1/2/3

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.