Undercovers filt

Rycote Undercovers filt

1006313
89 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Rycote Undercovers
Undercovers er designet som diskret holder og beskytter for mygg. De består av en filtpute som myggen passer inni og spesialdesignet dobbeltsidig teip som hefter til klær eller hud. Dette designet gjør det lett å skjule mikrofonen og forhindrer effektivt støy fra klær.

Undercovers kommer med 30 stickies (teip) og 6 gjenbrukbare filtputer.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.