Rycote Vindbeskyttelse med pels til Zoom H2n
Artikkelnummer: 1018799

Rycote Vindbeskyttelse med pels til Zoom H2n

Vindbeskyttelse med pels til Zoom H2n

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
599 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

En vindbeskyttelsespels brukes for å ta bort sjenerende lyder som  vind . Perfekt for intervju, podcaster og når du skal laget blogg innlegg der det blåser. Vindbeskyttelsen i kombinasjon med vindhetten gjør at det skapes stillestående luft rundt selve mikrofonen, som er nødvendig for å få bra lyd.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.