Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB 5G Black
Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB 5G Black
Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB 5G Black
Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB 5G Black
Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB 5G Black
Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB 5G Black
Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB 5G Black
Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB 5G Black
Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB 5G Black
Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB 5G Black
Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB 5G Black
Artikkelnummer: 1054688

Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB 5G Black

Galaxy S22 Ultra 256 GB – quadkamera og integrert S Pen

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • 6,8" Quad HD+ AMOLED-skjerm
 • Quadkamera med 108 mp og 10x optisk zoom
 • Øk effektiviteten og kreativiteten med S Pen

Velg minnestørrelse

14 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

Galaxy S22 Ultra 256GB 5G Black
Bordsstativ / Selfiestick BK15
Phone Stand Silver
14 918 NOK
Galaxy S22 Ultra 256GB 5G Black
BLINK 500 B6 (TX+TX+RX UC) 2 TO 1 - 2,4 GHZ KIT
Mobile vlog kit Table Plus
18 570 NOK

Galaxy S22 Ultra er mobiltelefonen spekket med funksjoner for bedre mobilfotografering, økt produktivitet og kreativitet med S Pen og en enklere og smartere hverdag. For første gang i Samsungs S-serie kommer S Pen integrert i mobilen, og baksidens fire kameralinser gir både ultravidvinkel, tele og enda bedre mørkefotografering. Kraftig maskinvare sammen med optimert og intelligent programvare gir jevnere mobilopplevelse, lengre batterilevetid, maksimert spilling og økt effektivitet. Samsung Galaxy S22 Ultra er flaggskipsmobilen fra 2022 som tar et episk skritt for smarttelefonteknologi.

Fordeler

 • 6,8" 1440 x 3088 piksler dynamisk AMOLED Infinity O-skjerm
 • 120 Hz skjermoppdatering for mer kompatibel visning og rulling
 • Vision Booster-teknologi for god sikt utendørs både midt på dagen og om natten
 • Corning Gorilla Glass Victus + foran og bak og aluminiumsramme
 • Android 12 med ONE UI 4.1
 • Integrert S Pen som lar deg skissere og skrive direkte på skjermen
 • Quadkamera med 10x optisk zoom
 • Fotografi i RAW
 • Opptil 8K video @ 24 fps eller 4K @ 60 fps
 • 40 mp selfie-kamera med Auto-HDR
 • Få tilgang til programmene dine direkte på PC-en
 • Stereohøyttalere med 32 bit / 384 kHz
 • 5G, WiFi 6E, Blluetooth 5.2, GPS og NFC
 • USB-C 3.2 med USB OTG
 • Fingeravtrykkleser med ultralyd under skjermen
 • IP68 vanntett
 • Batteri med intelligent justering for lengre tid

Fantastisk skjerm for å møte dine behov

Opplev mobilinnholdet ditt på en episk 6,8" dynamisk AMOLED 2X-skjerm med Infinity-O-design, dvs. minimale rammer og bare et lite hull for frontkameraet som lar deg nyte bilder og filmer på en virkelig oppslukende Vision Booster er den verste fienden til refleksjoner og når opp til 1750 nits lysstyrke, og med en dynamisk oppdateringsfrekvens mellom 1Hz -120Hz, ruller du alltid jevnt og kompatibelt.

Galaxy S22 Ultra er laget i slitesterkt glass med aluminiumsramme og preget av en eksklusiv, omsluttende følelse - hver detalj er nøye gjennomtenkt. Med de avrundede kantene og et smalere format ligger mobiltelefonen godt i hånden.

S Pen for økt produktivitet

For første gang i Samsungs smarttelefoner i S-serien er S Pen nå integrert i mobiltelefonen. Med samme vannmotstand som S22 Ultra, oppbevares den trygt i mobilkroppen for å være klar umiddelbart når du trenger den, bare skyv den ut fra bunnen av telefonen. Skriv for hånd og lag lesbar tekst med Samsung Notes, tegn og skisser på skjermen akkurat som med en vanlig blyant på papir eller legg til kreative animasjoner i filmene dine. Ta så et skritt tilbake (eller et par skritt) og kontroller mobilen din med Air Actions.

Samsung Galaxy S22 Ultra med S Pen

Fire kameraer for å fange store og små, dag og natt

Bakkamerasettet består av fire kameralinser som hjelper deg med å få med deg alt du ønsker å fange på et bilde eller en video, fra stort til lite. S22 Ultra kommer med ny maskinvare- og programvareløsninger som lar deg raskt fylle galleriet ditt med bilder og filmer som kan deles. De fire kameralinsene på baksiden består av

 • 12 MP f / 2.2 13 mm 120° ultravidvinkel med 1,4 µm, PDAF med to piksler og superstabile videoer
 • 108 MP f / 1,8, 24 mm vidvinkel med Dual Pixel PDAF, laserautofokus og optisk bildestabilisering
 • 10 MP f / 2.4 70 mm telefoto med 3x optisk zoom og optisk bildestabilisering
 • 10 MP f / 4.9 230 mm telefoto med 10x optisk zoom og optisk bildestabilisering

Tenk hva mange høydepunkter som skjer når det er mørkt. Samsung introduserer Nightography for enda bedre nattbilder og -videoer. Den store pikselsensoren forstørrer pikslene for å slippe inn mer lys, mens Super Clear Glass toner ned refleksjoner i linsen – alt slik at nattbildene og -filmene dine blir nesten like skarpe som om dagen. Kameraet oppdager når det blir mørkt og starter den 23 % større pikselsensoren. Pikslene grupperer seg og danner en større piksel som tar inn mer lys og gjør bildene dine lysere. Og lavstøybehandling aktiveres da for å levere enda skarpere bilder. Store piksler = mer lys = lysere og skarpere bilder. AI-ens glans gir lys til mørke bilder tatt med både 108 MP vidvinkelkamera og 40 MP selfie-kamera. Smart Super Night Solution lyser opp miljøet slik at du kan bruke natten til å style bildene dine i portrettmodus, uten å miste noen detaljer.

Nightography hjelper også når du vil fange materiale i bevegelse med automatisk bildefrekvens og Super Night Solution som renser opp støy i hvert bilde, og leverer høykvalitets og live-klipp enten du er under stjernene eller solen.

Samsung Galaxy S22 Ultra med nattografi med enda bedre nattfotografering

Mobilbilder i Raw

Galayx S22 Ultra tar Pro-modus til et nytt nivå. Last ned Expert RAW og ta full kontroll over bildene dine som du lagrer i RAW-format i galleriet ditt. Finjuster bildene dine på mobilen eller send dem til din PC eller nettbrett for redigering på en større skjerm. Eller del RAW-filene dine direkte til en annen mobil og la en venn ta en titt.

Flere kamerafunksjoner

Space Zoom
Zoom inn 3x, 30x eller et sted i mellom - du får alltid skarpe detaljer.

Auto Framing
Enten du beveger deg eller folk kommer og går i bildet, vil kameraet alltid fortsette å fokusere på å levere filmer som er verdt å dele.

Director's View
Bruk alle kameraene samtidig og fang både hva som skjer og tankene dine. Bytt til en ny POV-vinkel og lagre originalene for et "director's cut".

En takning
Alternativ? Jepp! Bruk opptil 20 sekunder med bilder og filmer og la galleriet fylles opp med forskjellige formater som stillbilder, loops, hyperlapse og mer.

Ta stillbilder fra video
Velg det perfekte stillbildet fra en bevegelig 8K-video. Da kan du ha både hendelsesforløpet lagret i et bevegelig bilde og det perfekte stillbildet til akkurat rett tid.

Ta mobilen til en stor skjerm

Få tilgang til programmene dine direkte på PC-en. Åpne applikasjonene dine på skrivebordet og bytt sømløst mellom mobil og datamaskin. Recent App viser de tre sist brukte programmene dine, for raskt å kunne fortsette der du slapp. Du trenger bare å koble din Samsung Galaxy-mobil til din Windows 10-datamaskin via «Link to Windows» på mobilen og mobilappen din på PC, følg installasjonsinstruksjonene, inkludert å være logget på samme Microsoft-konto. Link til Windows er forhåndsinstallert på utvalgte Samsung Galaxy-enheter. Noen lenker til Windows-funksjoner kan kreve at Samsung Galaxy-telefoner er på og koblet til det samme WiFi-nettverket som datamaskinen din.

Du kan til og med gi nattvideoene dine den plassen på TVen de fortjener. Bruk Smart View til å caste til TV-en din og enten speile telefonen eller fortsette å bruke andre apper uten å avbryte showet.

Sikret av Knox

Sikre dine personlige data med Samsung Knox umiddelbart når du starter mobilen. Knox Vault holder biometriske data trygge og Secure Folder overvåker dine personlige data. Tillatelsesbruk-dashbordet gir deg en oversikt over hvilke apper som deler dataene dine og sporer bevegelsene dine, og lar deg godkjenne eller nekte tilgang. Samsung Knox tilbyr omfattende sikkerhet og kraftige administrasjonsfunksjoner for komplekse IT-policykrav. Den beskytter telefonen fra brikkenivå og oppover med Knox Vault som kombinerer en sikker prosessor, minne og høynivåbeskyttelsesprotokoller som beskytter dataene dine mot ondsinnede trusler. Samsung Knox overgår kjernefunksjonene i Android Enterprise med forbedrede granulære håndteringsmuligheter slik at du kan administrere arbeidsenheter, eller til og med tilpasse uadministrerte enheter fleksibelt.

Leveres med

 • Samsung Galaxy S22 Ultra
 • S Pen
 • USB-C-kabel
 • Verktøy for simkortbytte
 • Hurtigstartveiledning
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.