10mm f/2.8 ED AS NCS CS til Nikon AE

Samyang 10mm f/2.8 ED AS NCS CS til Nikon AE

1009055
5 899 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

10mm f/2.8 ED AS NCS CS til Nikon AE
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R2 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Nikon F
6 067 NOK

Lyssterk ultravidvinkel for APS-C. Samyang 10mm f/2.8 ED AS NCS CS er svært rettegnende og er optisk meget god.

  • Tilpasset APS-C og Micro 4/3
  • Meget rettegnede
  • Lyssterk

Samyang 10/2,8 ED AS NCS CS
Et lysstarkt fast vidvinkelobjektiv med høy optisk ytelse. Den er helt rettegnende og har en brennvidde på 10mm (tilsvarer 15mm på fullformat), noe som gjør den svært velegnet til interiør-, arkitekt- og landskapsfotografering. Nærgrensen på 25cm gir store muligheter for spennende perspektiver.

Dette er er Samyangs første objektiv med den nyeste typen nano-belegg som  bedre hindrer uønskede reflekser, øker lysgjennomstrømningen og gir bedre kontrast. Det har også både ED-glass og asfæriske elementer. Objektivet har kun manuell fokus.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.