Kampanje

AF 35mm f/1,4 FE til Sony FE

Samyang AF 35mm f/1,4 FE til Sony FE

1036402
  • Stor blender på F1.4 med svært høyt lysinnslipp
  • Linear Supersonic Motor autofokusmotor gir stille og rask fokusering
  • Optikk tilpasset for god skarphet og minst mulig fargebrytningsfeil
7 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Samyang AFMinnekort på kjøpet!

Akkurat nå får du et 128GB SD-kort fra Lexar på kjøpet når du kjøper et objektiv fra Samyangs AF-serie. Klikk på "les mer" for fullstendig informasjon.
Les mer
Finnes på nettlager

Lyssterkt fast normalobjektiv med autofokus til Sony FE-mount

Samyang 35mm f/1,4 er en lyssterk normaloptikk til Sony A9- og A7-serien. Objektivet har en LSM (Linear Supersonic Motor) for rask autofokus, og 9 blenderlameller for myk bakgrunnsuskarphet. Objektivet passer utmerket til situasjoner i dårlig lys, landskap og portretter i miljø.

Fordeler:

  • LSM-motor
  • 9 rundede blenderlameller
  • Ultra Multi Coating

Objektivet er laget med 11 linseelementer i  9 grupper, hvorav 2 asfæriske linser og to stk linser med høy brytningsindex, pluss Samyangs Ulti Multi Coating. Det optiske designet minimerer fargetap og lysspredning for å maksimere fokus og prestasjon.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.