Kampanje

AF 35mm f/1,4 FE til Sony FE

Samyang AF 35mm f/1,4 FE til Sony FE

1036402
  • Stor blender på F1.4 med svært høyt lysinnslipp
  • Linear Supersonic Motor autofokusmotor gir stille og rask fokusering
  • Optikk tilpasset for god skarphet og minst mulig fargebrytningsfeil
7 799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Samyang cashbackFå 550,- tilbake

Kjøp et utvalgt objektiv fra Samyang og få 550,- tilbake. Gjelder ved kjøp i perioden 12/10 - 31/12
Les mer
Finnes på nettlager

Lyssterkt fast normalobjektiv med autofokus til Sony FE-mount

Samyang 35mm f/1,4 er en lyssterk normaloptikk til Sony A9- og A7-serien. Objektivet har en LSM (Linear Supersonic Motor) for rask autofokus, og 9 blenderlameller for myk bakgrunnsuskarphet. Objektivet passer utmerket til situasjoner i dårlig lys, landskap og portretter i miljø.

Fordeler:

  • LSM-motor
  • 9 rundede blenderlameller
  • Ultra Multi Coating

Objektivet er laget med 11 linseelementer i  9 grupper, hvorav 2 asfæriske linser og to stk linser med høy brytningsindex, pluss Samyangs Ulti Multi Coating. Det optiske designet minimerer fargetap og lysspredning for å maksimere fokus og prestasjon.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.