Samyang V-AF 45mm T1,9 Sony FE
Samyang V-AF 45mm T1,9 Sony FE
Samyang V-AF 45mm T1,9 Sony FE
Samyang V-AF 45mm T1,9 Sony FE
Samyang V-AF 45mm T1,9 Sony FE
Artikkelnummer: 1060014

Samyang V-AF 45mm T1,9 Sony FE

Lyssterkt cineobjektiv med autofokus

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Cineobjektiv med autofokus
 • Lysstyrke T1,9
 • Giret fokushjul
6 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Samyang 45 mm T/1,9 normalobjektiv er det siste tilskuddet til serien av cineobjektiver med autofokus. Disse videofokuserte objektivene er designet for å fungere perfekt for dagens video- og filmbehov. V-AF-serien oppfyller alle videografens behov, men med enda mer avanserte funksjoner som autofokus, høy lysstyrke, tally light som lyser opp ved opptak, jevn fargegjengivelse, uniform størrelse, programmerbare knapper og fokusring med girtenner som også føles som en manuell fokusring. Det er også støtte for profesjonelle verktøy som anamorfisk adapter.

Fordeler

 • Cine-objektiv med autofokus
 • Lys T1.9
 • Tally light, LED-opptaksindikator
 • Uniform formfaktor med resten av serien
 • Uniform fargegjengivelse med resten av serien
 • Giret fokushjul
 • Programmerbare knapper
 • Spesialisert AAC på forsiden for profesjonell video
 • Utmerket optisk kvalitet som passer opp til 8K
 • Stillegående lineær STM-fokusmotor

Perfekt kompatibilitet med gimbals

Gimbals er et stadig mer populært verktøy i dagens filmverden. Samyang har tatt seg friheten til å designe objektivserien slik at det fungerer perfekt for gimbalbrukere. Alle objektivene i serien vil ha samme formfaktor og størrelse slik at det skal være enkelt for filmskaperen å endre brennvidden uten å måtte balansere stabilisatoren på nytt.

Fra vloggeren til filmfotografen

V-AF-objektivet vil fungere utmerket for alle bruksområder når det kommer til bevegelige bilder. For deg som vlogger, er filmstudent eller eier et lite produksjonsselskap. Lyssterke og uniforme filmobjektiver med autofokus er perfekte for å gjøre opptakene jevnere og minimere postproduksjonsarbeid. Objektivene fungerer også utmerket for kringkastet TV og filmproduksjon, de perfekte verktøyene for hele teamet eller for den enkelte som jobber alene.

Praktiske funksjoner for video

Alle objektivene i serien er fullpakket med funksjoner som du trenger i film. Tallylyset/kontrolllyset lyser når du tar opp, slik at du alltid er sikker på at kameraet tar opp. En bryter på siden lar deg stille inn slik at du kan kontrollere fokus eller blenderåpning gjennom fokusringen. En focus hold-knapp lar deg låse fokus på en bestemt avstand. Du kan også endre funksjonene til kontrolleren gjennom fastvareoppdateringer. Den optiske konstruksjonen gir deg et virkelig skarpt og filmatisk utseende utmerket å bruke for 8K-video og lavere oppløsninger.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen