Minnekort SDXC Extreme Pro 256GB 170MB/s UHS-I V30 U3 C10

Sandisk Minnekort SDXC Extreme Pro 256GB 170MB/s UHS-I V30 U3 C10

1043301
  • Passer både stillbilder og video
  • Lesehastighet: 170 mb/s
  • Skrivehastighet: 90 mb/s

Velg minnestørrelse

1 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Minnekort SDXC Extreme Pro 256GB 170MB/s UHS-I V30 U3 C10
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
Minnekortleser TS-RDC8 3-in-1 USB-C 3.1
2 028 NOK
Minnekort SDXC Extreme Pro 256GB 170MB/s UHS-I V30 U3 C10
Minnekortleser TS-RDF9 All-In-1 UHS-II USB 3.1
Minnekortfutteral 0915 SD Card Case svart
2 208 NOK

Solid og raskt minnekort for både stillbilder og video

Dette minnekortet er konstruert for å tåle tøff bruk i ekstreme miljøer, og klarer å filme i både fullHD og 4K-UHD. Minnekortene har en lesehastighet opp yil 170MB/s, og skrivehastighet opp til 90 MB/s. Dette kortet passer både profesjonelle fotografer og entusiaster som vil ha raske og stabile minnekort. Minnekortene finnes i størrelsene 64 GB, 128 GB og 256 GB

Fordeler

  • Høy lesehastighet opp til 170 MB/s
  • Designet for profesjonelt bruk, men passer også entusiasten
  • Klarer 4K-UHD
  • Enkel filgjenoppretting med RescuePro Deluxe-programvare
  • Konstruert for å tåle ekstreme miljøer 

UHS-I-kort med raske overføringshastigheter

SanDisk Extreme PRO SDHC UHS-I-kort lverer ekstremt raske overføringshastigheter på opp til hele 170 MB/s når du overfører filer fra minnekortet til harddisken, datamaskinen eller redigeringsprogrammet. Når kameraet eller dataen lagrer data på minnekortet skriver det opp til 90 MB/s for at du skal kunne fotografere raske seriebildetagninger i både RAW og JPEG. Har kamerat ditt støtte for UHS-II-kort så finner du Sandisk UHS-II kort her.

Designet for profesjonelle og entusiaster med høye krav til hastighet

Profesjonelle kameraer og høyoppløste filmkameraer trenger raske kort som fungerer i lang tid. Sandisk Extreme Pro-serien har en høy prestasjon og tilforlatelighet.

Film i 4K-UHD

SanDisk Extreme PRO UHS-I har en UHS-hastighetsklasse 3 (U3), noe som innebærer at du kan ta opp uavbrutt 4K UHD og Full HD-video. Dette passer for deg som filmer og ikke vil gå på kompromiss på prestasjon.

Enkel filgjenoppretting med RescuePro Deluxe-programvare

När du kjøper Sandisk Extreme Pro får du også tilgang til RescuePRO Deluxe datagjenopprettingsprogram. Denne programvaren laster du ned, og den gjør det enkelt å gjenopprette filer som er blitt slettet fra minnekortet ved en feil.

Konstruerrt for å tåle ekstremt tøffe miljøer

For at du skal kunne holde filene dine, bilder og filmer sikre er minnekortete støtsbeskyttet, temperaturbestandig, vanntett og røntgenbeskyttet. Dette gjør kortet ekstremt solid, og maksimerer holdbarheten til minnekortet. 

Leveres med

  • Sandisk Secure Digital UHS-I SDXC 170MB/s UHS-I V30 U3 C10


Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.