Minnekort Secure Digital 16GB SDHC Extreme

Sandisk Minnekort Secure Digital 16GB SDHC Extreme

1022083
  • 16 GB lagringsplass
  • 90 mb/s overføringshastighet
  • Speed class 10, U3
109 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Minnekort Secure Digital 16GB SDHC Extreme
Minnekortleser TS-RDF8K All-In-1 USB 3.0/3.1
Vanntett minnekortfutteral for 8 SD-kort
653 NOK
Minnekort Secure Digital 16GB SDHC Extreme
Minnekortveske SD Pixel Pocket Rocket
Minnekortleser TS-RDC8 3-in-1 USB-C 3.1
647 NOK

Sandisk 16GB SDHC Extreme 90MB/s UHS-1 Klasse 10
Dette raske minnekortet for foto- og videokameraer klarer opptak av video i Full HD-kvalitet og gir overføringshastighet på opp til 90MB/s. Den mekaniske skrivebeskyttelsen på siden gir deg mulighet til å sikre innhold på kortet mot modifisering eller sletting.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.