Sennheiser

Kjøp dine Sennheiserprodukter hos oss! Hos oss kan du kjøpe mikrofoner, trådløse mikrofonkit, mikrofonholdere, hodetelefoner, retningstyrte mikrofoner, intervjumikrofoner, mygger, håndmikrofoner, kameramottakere, videomikrofoner og tilbehør fra Sennheiser. Vi har et bredt utvalg av produkter for profesjonell lydproduksjon fra Sennheiser online og i butikk, med alt du trenger til din innspilling.

239 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Farge
Kabel-type
Størrelse
Passer til
Passer til
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.