Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

e 835 dynamisk livemikrofon

Sennheiser e 835 dynamisk livemikrofon

552335
  • Klar lyd med høyt nærvær
  • Tåler mye lydtrykk
  • Isolerer håndlyd gjennom konstruksjonen
  • Motvirker rundgang effektivt
  • Solid bygget i metall
879 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

e 835 dynamisk livemikrofon
Puffskydd MZW-4032 A svart
Vindskyddspäls Special 105, 50 x 105 mm
1 763 NOK
Evolution fra Sennheiser er en mikrofonserie med veldig høy kvalitet til en utrolig pris. Utviklingsarbeidet bygger på undersøkelser av hva dagens musikere trenger. Og med Evolution har Sennheiser lykkes med å få fram en serie som dekker alt fra sang til akustiske instrumenter, percussion og instrumentforsterking.
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.