Sennheiser EW-D 835-S Handheld Set (R1-6)
Sennheiser EW-D 835-S Handheld Set (R1-6)
Sennheiser EW-D 835-S Handheld Set (R1-6)
Sennheiser EW-D 835-S Handheld Set (R1-6)
Sennheiser EW-D 835-S Handheld Set (R1-6)
Artikkelnummer: 1051954

Sennheiser EW-D 835-S Handheld Set (R1-6)

Digitalt trådløst mikrofonsystem med håndholdt mikrofon

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Rack-mottaker + kardioid håndholdt mikrofon
 • Opptil 100 meters rekkevidde
 • Administrasjon av EW-D Smart Assist-mobilapper
6 650 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Trenger du en trådløs håndholdt mikrofon til neste forelesning eller sceneopptreden? Da er EW-D 835-S håndholdt sett fra Sennheiser noe for deg. Dette settet består av en digital mottaker i Sennheiser sitt nye trådløse mikrofonsystem, samt en håndholdt mikrofon med cardoid lydopptak som har en rekkevidde på opptil hundre meter. Sennheiser har vært med på å heve nivået på lydprodukter i flere tiår, og med Evolution Wireless Digital setter de igjen standarden for hvor enkelt det skal være med trådløst lydopptak. Enkel og automatisert installasjon og Bluetooth-tilkobling lar deg komme i gang på bare sekunder og deretter kontrollere systemet direkte fra mobiltelefonen.

Fordeler

 • Pakke med mottaker og trådløs håndholdt cardoid mikrofon
 • Batteridrevet SKM-S håndsender inkl. MMD 835 mikrofonenhet
 • Opptil 100 meters rekkevidde mellom mikrofon og mottaker
 • Håndsenderen har opptil 8 timers bruk med AA-batterier
 • Effektiv eliminering av støy og forstyrrelser
 • UHF-overføring for større område, sikrere tilkobling og bedre skalering
 • Mobilapp for enkel installasjon og bruk
 • Automatisert installasjon som etablerer sikre tilkoblinger raskt og enkelt
 • Opptil 2240 frekvenser kan velges
 • 56 MHz båndbredde for opptil 90 kanaler
 • For ekstremt detaljert lyd selv i de mest dynamiske ytelsene med et dynamisk senderområde på 134 dB

Trådløs håndholdt mikrofon SKM-S + MMD 835

Med Sennheiser SKM-S håndholdt trådløs sender kunne installasjonen ikke vært enklere. Klikk på Synkroniser-knappen og enheten kobles til mottakeren din i løpet av sekunder. Formdesignet gjør den behagelig å holde i hånden og like enkel å sette på stativ. To AA-batterier gir deg opptil åtte timers trådløs drift, eller velg Sennheiser BA-70 oppladbar litium-ion-batteripakke (selges separat) og få opptil 12 timer eller ytelse på en enkelt lading.

Sennheiser MMD 835 er et dynamisk kardioid mikrofondeksel spesialdesignet for Sennheiser trådløse lydsystemer. Basert på samme teknologi som E835-scenen og sangmikrofonen – en regjerende mester i verden av live underholdning – leverer MMD 835-kapselen fantastisk lyd og pålitelig ytelse. Stemmeopptaket er jevnt og ensartet selv når du beveger deg og minimalt uansett om du holder tett eller et stykke unna munnen, noe som gjør mikrofonen egnet for både solist- og korsangere og forelesere.

Trådløs håndholdt mikrofon med mottaker i Sennheiser EW-D

EW-D EM mottaker

Sennheisers trådløse mottakere har lenge vært en favoritt blant lydfagfolk. Evolution Wireless Digital hever standarden ved å tilby mer dynamisk rekkevidde enn noe trådløst system på markedet. Systemet sikrer automatisk det mest pålitelige signalet på noen få sekunder og er skalerbart til opptil 90 kanaler takket være 56 MHz båndbreddeinnstilling og flere avanserte funksjoner er bare noen få tastetrykk unna. En skarp LED-skjerm på fronten viser alt fra signalstyrke og batterilevetid på tilkoblede enheter.
Mottakeren leveres med et stativmonteringssett slik at den enkelt kan integreres i scene- og studiosett og kan fjernstyres via den gratis Sennheiser Smart Assist-appen for Android og iOS.

EW-D SK sender

Sennheiser SK trådløse body pack-sendere gir deg full bevegelsesfrihet på scenen. Koble til hvilken som helst TRS-mikrofon og du har et system som passer dine behov og din situasjon. Den kompakte SK-senderen har en klemme for feste til belte/bukselinningen og er liten nok til å passe i en lomme. Et par AA-batterier gir opptil åtte timers trådløs drift eller kjøp Sennheiser BA-70 oppladbar litiumion-batteripakke (selges separat) og få opptil 12 timers bruk på en enkelt lading.

Hva er EW-D?

Evolution Wireless Digital er Sennheisers nye digitale og trådløse UHF-mikrofonsystem som gjør det enkelt å jobbe med trådløs lyd, uavhengig av plassering eller miljø. EW-D hever standarden for alle trådløse mikrofonsystemer på markedet ved å levere et virkelig høyt dynamisk område og som ved hjelp av avanserte funksjoner både forenkler installasjonen og garanterer den mest pålitelige tilkoblingen. Systemet bruker 56 MHz båndbredde for opptil 90 kanaler og automatisert installasjon etablerer sikre tilkoblinger raskt og enkelt.

Takket være Blutooth Low Energy-tilkoblingen kan du maksimere effektiviteten ved å ta full kontroll over Sennheiser Smart Assist-mobilappen og koordinere frekvenser automatisk og enkelt. Med sin økte båndbredde og lavest mulige ventetid står Sennheiser Evolution Wireless Digital for høy kvalitet og ytelse og vil være et kraftig verktøy for lydopptak i både sang-, tale- og musikkframføringer.


Sennheiser trådløst mikrofonsystem EW-D

Trådløst mikrofonsystem med mobilkontroll

Styrer det trådløse mikrofonsystemet EW-D direkte fra mobiltelefonen din. Med Bluetooth Low Energy får du full kontroll direkte i Sennheiser Smart Assist-mobilappen. Dra nytte av bemerkelsesverdig rask automatisert installasjon, mobil tilgang til alle systeminnstillinger og den ekstra fordelen med fjernovervåking, alt fra din Android- eller iOS-enhet. Spar tid, spar energi og prester med selvtillit.

Leveres med

 • EW-D EM rack mottaker
 • EW-D SK body pack sender
 • EW-D SKM-S håndsender
 • MMD 835 mikrofonenhet
 • MZQ 1 mikrofonklemme
 • 2x stavantenner
 • Strømadapter
 • Rack monteringssett
 • 4x gummiføtter
 • Hurtigstartveiledning
 • Dokumentasjon
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.