Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Håndsender SKM 2000 BK-GW-X

Sennheiser Håndsender SKM 2000 BK-GW-X

1034269
8 695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Sennheiser SKM 2000 BK-GW-X - 516-865 MHz

Sender for håndholdne mikrofoner som passer til Sennheisers 2000-serie som bruker frekvensbåndet 516-865 MHz. Senderen har et bakgrunnsbelyst display, og med IR kan innstillinger overføres fra mottakeren for rask konfigurasjon.

Leveres uten kapsel og må kjøpes separat.

Leveres med

  • Håndholden sender
  • 2 stk AA-batterier
  • Mikrofonklemme
  • 8 fargeringer
  • Manual

Les om hva som som gjelder senderfrekvenser til trådløse mikrofoner denne linken

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.