Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

HSP Essential headset (black & EW-tilkobling)

Sennheiser HSP Essential headset (black & EW-tilkobling)

1040840
  • Justerbar bøyle som tilpasset seg hodestørrelse og form
  • Gir en klar, varm og forvrengelsesfri lyd også med sterke stemmer
  • Finnes i to farger
2 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

HSP Essential OMNI

Takket være den justerbare bøylen tilpasser HSP Essential Omni perfekt til hver hodestørrelse og form. Når den justeres kjennes den knapt, ettersom det optimalt balansert lette designet på kun 25 gram gir svært lite trykk. I tillegg kan mikrofonarmen posisjoneres enten på høyre eller venstre side - avhengig av brukerens ønsker.

Profesjonell headmic som passer hvert budsjett.

HSP Essential Omni har Sennheisers testede og høykvalitets kondensatorkapsel KE 4. Den er rundopptagende og gir en klar, varm og forvrengelsesfri lyd også med sterke stemmer. Dets patenterte membran med paraplydesign gir en pålitelig beskyttelse mot fukt.

Komponentene som utgjør HSP Essential Omni som den spesielt smale mikrofonarmen som er laget så liten som mulig for og ikke synes når den brukes. Velg mellom svart og beige for å gjøre den så usynlig som mulig. Dens lette, kompakte form er eksepsjonelt robust og designet for lang livslengde.

Leveres med

  • HSP Essential Omni
  • Myk pose
  • Puffbeskyttelse
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.