Sennheiser IE Pro Mono Cable
Sennheiser IE Pro Mono Cable
Artikkelnummer: 1050747

Sennheiser IE Pro Mono Cable

Monokabel for Sennheiser IE 100/400/500 Pro hodetelefoner

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • For IE 100/400/500 Pro in-ear-hodetelefoner
  • Perfekt for overvåking
  • 1,3 meter lang
490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Ensidig monokabel som passer til alle Sennheiser IE 100, 400 og 500 Pro inear-hodetelefoner. IE Pro Mono Cable er en 1,3 meter lang vridd kabel som lar deg ha ett øre for overvåking og det andre øret fritt for omgivelsene og teamet ditt. I motsetning til å bruke én øretelefon i hodetelefonene hvor du kun får én stereokanal, får du her all lyden i mono til en øretelefon og kan ha full kontroll på lyden i det ene øret.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK