Lommesender SK 2000-CW-X

Sennheiser Lommesender SK 2000-CW-X

311081
9 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Bestillingsvare

Lommesender til Sennheiser 2000-system - 718 - 790 MHz

Lommesender som brukes sammen med Sennheisers 2000-system. Senderen er laget i metall for best holdbarhet, og har et bakgrunnsbelyst display. Med IR kan innstillinger overføres fra mottakeren for rask og smidig konfigurasjon.

Enheten kan sende innen frekvensområdet 718 - 790 MHz i trinn på 25 kHz.

Tilkoblinger

Lydkilden kobles til senderen via en 3-pins LEMO-kontakt.

Frekvensområde

Du kan koble mikrofoner til senderen, og da kan den ta imot lyd med frekvemsområde fra 80 Hz til 18 kHz. Velger du å koble til en lydkilde med linjenivå kan senderen ta imot et frekvensområde fra 25 Hz til 18 kHz.

Strømforsyning

Enheten drives med to stk AA-batterier på 1,5 volt, noe som gir ca 8 timers drifttid.

Justerbar sendereffekt

Sendereffekten kan stilles inn i tre ulike nivåer 10, 30 eller 50 mW. Dette gjør at du enten kan få lenger rekkevidde ved full sendereffekt, eller få plass til flere sendere innen et gitt frekvensområde om effekten settes ned.

Leveres med

SK 2000 lommesender
2 stk AA-batterier
Manual
 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.