Memory Mic

Sennheiser Memory Mic

1040463

Sennheiser Memory Mic spiller inn profesjonell lyd i høy kvalitet til filmene dine på din smarttelefon via Bluetooth. En smidig løsning for deg som vil jobbe med en portabel løsning sammen med din mobile enhet.

1 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

En enkel og smidig innspillingsmodul for smarte enheter!

Sennheiser Memory Mic spiller inn profesjonell lyd i høy kvalitet til filmene dine på din smarttelefon via Bluetooth. En smidig løsning for deg som vil jobbe med en portabel løsning sammen med din mobile enhet.

Fordeler:

  • Lyd i høy kvalitet
  • Spiller inn og lagrer 4 timers lyd internt
  • Oppladbart Li-ION batteri via USB
  • Memory Mic App

Høykvalitativ lyd

Memory Mic spiller inn høykvalitetslyd som komplement til din mobile enhets filminnspillinger. Memory Mics rundopptagende kondensatormikrofon gir deg mulighet til å spille inn filmer via din smarttelefon som har profesjonell lydkvalitet trådløst og enkelt.

Spiller inn og lagrer 4 timers lyd internt

Memory Mic kobles til via Bluetooth via din smarttelefon. Når mobilen så er tilkoblet kan du spille inn lyd fra hvilken som helst avstand, fordi telefonen lagrer lydopptakene intertn. Når innspillingen er ferdig sendes lydfilene automatisk til din smarttelefon og synkroniseres med videoinnspillingen din via applikasjonen Memory Mic App.

Memory Mic App

På smarttelefonen din kan du laste ned applikasjonen "Memory Mic App" der du spiller inn, lagrer og synkroniserer innspillingene dine gjort med Memory Mic.

Leveres med:

  • Memory Mic
  • USB-kabel
  • Safety Guide
  • Quick Start Guide

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.