Sennheiser Mikrofon Ambeo VR Mic
Sennheiser Mikrofon Ambeo VR Mic
Sennheiser Mikrofon Ambeo VR Mic
Sennheiser Mikrofon Ambeo VR Mic
Sennheiser Mikrofon Ambeo VR Mic
Artikkelnummer: 1030465

Sennheiser Mikrofon Ambeo VR Mic

Mikrofon Ambeo VR Mic

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
14 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Passende tilbehør

Sennheiser AMBEO VR Mic

Den lettanvendelige AMBEO VR Micen er en ambisonskmikrofon utstyrt med fire matchende KE 14-kapsler i en tetraederkonstellasjon. Dette spesielle designet gjør at du kan fange opp lyden som omgir deg på et gitt sted. Som et resultat får du sfærisk ambisonisk lyd som svarer til ditt VF-video/sfæriske materiale.

Gjennom VR Creators Program har Sennheiser sikret seg å få med noen av proffene i bransjen fra begynnelsen for å få prosjektet AMBEO VR Mic til å løfte seg. Dette viser seg nå gjennom at den allsidige produktpakken inneholder mere tilbehør som letter arbeidet - ikke minst A-B encoder-programvare som plug-in, implementert i kjeden i din postproduksjonsprosess.

AMBEO VR Mic arbeider med ambisoni - en multi-kanals teknologi som gjør det mulig å fange opp lydens sfære - fra alle sider - på ett sted i rommet. For avspilling renderes dette slik at du kan rotere det virtuelle perspektivet i alle retninger, horisontalt og vertikalt. Ambiosonics støttes støttes av alle de store postproduksjons- og playbackverktøyene på markedet i dag. Dette gjør ambisonics til det mest hensiktsmessige verktøyet for Virtual Reality og alle andre programmer med 3D-lyd og interaktiv lyd kontrollert. Et verktøy for å skape en helt ny verden av lyd.

Tilkobling: DIN12M, bruk vedlagte adapterkabel til å konvertere til 4x XLR3M Polarity: Pin1 (GND), Pin2 (+), Pin3 (-)

Leveres med:

  • AMBEO® VR Mic
  • Balansert splitkabel med 4stk 3-pin XLR
  • Rycote holder
  • Windbreaks i skumplast
  • Sennheiser A-B format Encoder, som plug-in for VST ogAAX (Mac OS X og Windows)
     
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen