Mikrofon MKH 8060

Sennheiser Mikrofon MKH 8060

1017324
  • Designet sikrer demping av off-axis lyd, og farger ikke lyden
  • Passer alt fra spillefilmer, dokumentarer eller ENG
  • Vindbeskyttelse inngår
11 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Mikrofon MKH 8060
Uansett om det er spillefilm, dokumentar eller ENG vil den nye MKH 8060 shotgun kondensatormikrofonen gi deg lydkvalitet som matcher dine spennende bilder. Det er svært små dimensjoner som gir store overraskelser når den viser sin styrke som profesjonell shotgunmikrofon. Dens spesielle design sikrer demping av off-acis lyd uten at den farger lyden.

Leveres med
Mikrofonmodul MKH 8060
Mikrofonklemme
Vindbeskyttelse
Manual
Transportveske

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.