Profesjonell shotgunmikrofon

Sennheiser Mikrofon MKH 8060

1017324
  • Designet sikrer demping av off-axis lyd, og farger ikke lyden
  • Passer alt fra spillefilmer, dokumentarer eller ENG
  • Vindbeskyttelse inngår
11 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Mikrofon MKH 8060
Uansett om det er spillefilm, dokumentar eller ENG vil den nye MKH 8060 shotgun kondensatormikrofonen gi deg lydkvalitet som matcher dine spennende bilder. Det er svært små dimensjoner som gir store overraskelser når den viser sin styrke som profesjonell shotgunmikrofon. Dens spesielle design sikrer demping av off-acis lyd uten at den farger lyden.

Leveres med
Mikrofonmodul MKH 8060
Mikrofonklemme
Vindbeskyttelse
Manual
Transportveske
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.