Sennheiser Mikrofonkapsel dynamisk supernyre MMD 845-1 B
Artikkelnummer: 311087

Sennheiser Mikrofonkapsel dynamisk supernyre MMD 845-1 B

Mikrofonkapsel dynamisk supernyre MMD 845-1 B

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Passende tilbehør

Superb dynamisk mikronfonkapsel fra Sennheiser

En høypresterende mikrofonkapsel for profesjonelt bruk fra Sennheiser. MMD 845-1 B er designet for deg med høye krav til støyreduksjon, og naturlig lydgjengivelse. Den enkle monteringen skjer manuelt uten behov for verktøy, og den passer håndholdne trådløse mikrofoner i EWG3- og 2000-seriene fra Sennheiser.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.