MKE Essentials lavalier (black & EW-tilkobling)

Sennheiser MKE Essentials lavalier (black & EW-tilkobling)

1040843
1 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

MKE Essential OMNI Lavalier - Tilsvarer høye forventninger også på et mindre budsjett

MKE Essential Omni, en liten kondensatormikrofon som tar frem varmen og briliansen i hver stemme. Også ved ekstremt høyt volum forblir signalet støyfritt. Den nye kapselen KE 4 arver sin høye standard fra Broadwaystjernen MKE 2, men prisen er rimelig også for mindre produksjoner. Kapselen på MKE Essential Omni er beskyttet mot alle former for fukt gjennom en patentert, ultralett tandemmembran. Den beskytter ikke bare signalene kontinuerlig, men også din investering i en høykvalitativ mikrofon. Selvfølgelig er alle kabeltilkoblinger også designet for tilbehør.

Fördelar

  • Høy lydkvalitet
  • Fukttålig
  • Lett og diskret

Leveres med

  • Sennheiser MKE Essential Omni Lavalier
  • Puffbeskyttelse(SL MZW 1)
  • Clamp (MZQ 02)

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.