MKE Essentials lavalier (black & EW-tilkobling)

Sennheiser MKE Essentials lavalier (black & EW-tilkobling)

1040843
1 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

MKE Essential OMNI Lavalier - Tilsvarer høye forventninger også på et mindre budsjett

MKE Essential Omni, en liten kondensatormikrofon som tar frem varmen og briliansen i hver stemme. Også ved ekstremt høyt volum forblir signalet støyfritt. Den nye kapselen KE 4 arver sin høye standard fra Broadwaystjernen MKE 2, men prisen er rimelig også for mindre produksjoner. Kapselen på MKE Essential Omni er beskyttet mot alle former for fukt gjennom en patentert, ultralett tandemmembran. Den beskytter ikke bare signalene kontinuerlig, men også din investering i en høykvalitativ mikrofon. Selvfølgelig er alle kabeltilkoblinger også designet for tilbehør.

Fördelar

  • Høy lydkvalitet
  • Fukttålig
  • Lett og diskret

Leveres med

  • Sennheiser MKE Essential Omni Lavalier
  • Puffbeskyttelse(SL MZW 1)
  • Clamp (MZQ 02)
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.