Mygg MKE 1-4-1 hvit

Sennheiser Mygg MKE 1-4-1 hvit

1034302
3 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Sennheiser MKE 1 er en superslank mikrofon i mygg-modell designet for profesjonelle sendinger, liveshow og innspillingsmiljøer.

Mikrofonen tilbyr et bredt frekvensområde på 40Hz-20.000Hz, noe som gir deg mulighet til og korrekt reprodusere lydsignaler fra mange ulike typer av kilder. Tross sin litenhet er den en fullblodsproff når det kommer til lydopptak og reproduksjon, og den passer både for tale, sang og liveshow. Et utmerket valg når mikrofonen må være nesten usynlig, men fremdeles levere lyd i absolutt toppklasse.

Tilkoblinger

Myggen har en 1,6 meter lang kabel og en 3-polig LEMO-kontakt for å passe blant annet Sennheisers SK 2000, SK 6000 og SK 9000 lommesendere.

Leveres med

  • 1 MZC 1-1 liten frekvensresponsbeskyttelse
  • 1 MZC 1-2 stor frekvensresponsbeskyttelse
  • 3 sminkebeskyttelse
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.