Sennheiser Mygg MKE 1-4-1 hvit
Artikkelnummer: 1034302

Sennheiser Mygg MKE 1-4-1 hvit

Mygg MKE 1-4-1 hvit

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
3 445 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Rundopptagende minimikrofon i toppklasse

Sennheiser MKE 1 er en superslank mikrofon i mygg-modell designet for profesjonelle sendinger, liveshow og innspillingsmiljøer.

Mikrofonen tilbyr et bredt frekvensområde på 40Hz-20.000Hz, noe som gir deg mulighet til og korrekt reprodusere lydsignaler fra mange ulike typer av kilder. Tross sin litenhet er den en fullblodsproff når det kommer til lydopptak og reproduksjon, og den passer både for tale, sang og liveshow. Et utmerket valg når mikrofonen må være nesten usynlig, men fremdeles levere lyd i absolutt toppklasse.

Tilkoblinger

Myggen har en 1,6 meter lang kabel og en 3-polig LEMO-kontakt for å passe blant annet Sennheisers SK 2000, SK 6000 og SK 9000 lommesendere.

Leveres med

  • 1 MZC 1-1 liten frekvensresponsbeskyttelse
  • 1 MZC 1-2 stor frekvensresponsbeskyttelse
  • 3 sminkebeskyttelse
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.