SpeechLine DW lommesender

Sennheiser SpeechLine DW lommesender

1018756
4 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

SpeechLine DW er digitale trådløse mikrofoner spesielt tilpasset for tale. Et enkelt system for deg som vil ha det så enkelt som mulig.

Fordeler

  • Automatisk frekvens og forstyrrelseshåndtering
  • Frekvens 1,9 GHz
  • Kryptert signal for sikker kommunikasjon
  • Batteritid ca 15 timer

Lommesender
Forsynes med strøm av to 1,5V AA batterier. Den har en 3,5 mm inngang for innkobling av mikrofonen. Senderen arbeider på frekvensene 50 - 20.000 Hz (mikrofon) og 20 - 20.000 Hz (line).

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.