Sennheiser SpeechLine DW lommesender
Artikkelnummer: 1018756

Sennheiser SpeechLine DW lommesender

SpeechLine DW lommesender

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 2-6 dager
Butikklager:
4 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

SpeechLine DW er digitale trådløse mikrofoner spesielt tilpasset for tale. Et enkelt system for deg som vil ha det så enkelt som mulig.

Fordeler

  • Automatisk frekvens og forstyrrelseshåndtering
  • Frekvens 1,9 GHz
  • Kryptert signal for sikker kommunikasjon
  • Batteritid ca 15 timer

Lommesender
Forsynes med strøm av to 1,5V AA batterier. Den har en 3,5 mm inngang for innkobling av mikrofonen. Senderen arbeider på frekvensene 50 - 20.000 Hz (mikrofon) og 20 - 20.000 Hz (line).

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.