17-70mm f/2,8-4 DC Macro OS HSM Contemporary til Sigma

Sigma 17-70mm f/2,8-4 DC Macro OS HSM Contemporary til Sigma

1034225
  • Sigma SA-fatning
  • Liten størrelse og allsidig brennvidde tilsvarende ca 24-105 mm
  • God nærgrense og bildestabilisering (Nikon og Canon)
  • Lysstyrke på f/2,8 i vidvinkelmodus
5 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

17-70mm f/2,8-4 DC Macro OS HSM Contemporary til Sigma
Polarisasjonsfilter Sirkulært PD-CPL 72mm
WR Protector Filter 72mm
6 888 NOK
17-70mm f/2,8-4 DC Macro OS HSM Contemporary til Sigma
WR CPL Filter 72mm
Filter WR Ceramic Protector 72 mm
8 770 NOK

Et allround-objektiv med makrofunksjon (nærgrense 22cm) som også er utstyrt med HSM-motor, noe som gjør at objektivet fokuserer raskt og stille, og etter bildestabilisering. Objektivet er tilpasset for APS-C sensorer, og har en lett konstruksjon slik at den får bli med på alle reiser og eventyr. Med høy optisk prestasjon tilfredsstiller den selv de mest krevende brukere. Innen Contemporary-serien tilbys objektiver med ny teknikk, lav vekt og begrenset størrelse for å kombinere optisk prestasjon og smidighet. Dette objektivet har FLD-glass og SLD-glass med lignende egenskaper som fluorittglass - alt for å motvirke alle typer fargefeil. Med Sigmas USB-dock (tilbehør) kan dette objektivet oppgraderes og individuell finjustering av fokus og andre parametere kan gjøres etter egne ønsker.

Leveres med:

  • Solblender (LH-780-03)
  • Fremre- og bakre objektivdeksel
     
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.