Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary Nikon Z
Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary Nikon Z
Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary Nikon Z
Artikkelnummer: 1059438

Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary Nikon Z

Perfekt hverdagsobjektiv med høy lysstyrke, tilsvarende 45 mm

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Rask og jevn AF-ytelse
  • Enestående bildekvalitet med f/1,4 lysstyrke
  • Kompakt design og praktisk i bruk
4 775 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med stor f/1,4 blender leverer dette kompakte objektivet bilder av høy kvalitet selv under dårlige lysforhold, og den avrundede blenderen med 9 blader skaper vakker bokeh. Objektivet kan brukes til både portrett-, landskaps- og interiørfotografering, og den raske autofokusen gir skarpe bilder og jevne filmer.

Fordeler

  • Rask og jevn AF-ytelse
  • Enestående bildekvalitet med f/1,4 lysstyrke.
  • Kompakt design og praktisk bruk
  • Produsert av TSC-materiale for minimal deformasjon

Moderne og kompakt normalobjektiv med stor blenderåpning

Sigmas Super Multi-Layer Coating bidrar til å redusere lysreflekser og skygger samtidig som den gir skarpe bilder. Du vil kunne nyte den vakre bokeh-effekten som bare et objektiv med stor blender kan tilby, og også oppdage den eksepsjonelt skarpe optiske ytelsen. Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary er også laget av et termisk stabilt komposittmateriale (TSC) for større presisjon og bruk ved store temperaturvariasjoner.

Sigma 30mm f/1.4 DC DN Contemporary - objektiv

Rask og jevn autofokus

Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary har innebygget AF-trinnmotor, som gir en jevn og responsiv autofokus som egner seg godt for både stillbilder og filming. Spesielt ved filming fungerer autofokusen stort sett lydløst og veldig jevnt og presist.

Sigma 30mm f/1.4 DC DN Contemporary - objektiv

Høy kontrast selv ved maksimal blenderåpning

Du kan bruke den grunne dybdeskarpheten med stor blenderåpning til å ta flotte portretter og stillbilder. Du kan også velge å lukke blenderåpningen for å få større dybdeskarphet og fotografere landskap eller stillbilder. En lyssterk maksimal blenderåpning på f/1,4 utmerker seg ved lite lys og gir også økt kontroll over dybdeskarpheten for å oppnå selektive fokuseffekter. Du får dermed muligheten til å oppleve moroa ved å fotografere med en lyssterk blender.

Leveres med

  • Sigma 30mm f/1,4 DC DN Contemporary
  • Fremre og bakre linsedeksel
  • Solblender (LH586-01)
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK