Sigma 50mm f/1,4 DG DN Art Sony FE
Sigma 50mm f/1,4 DG DN Art Sony FE
Sigma 50mm f/1,4 DG DN Art Sony FE
Sigma 50mm f/1,4 DG DN Art Sony FE
Artikkelnummer: 1058881

Sigma 50mm f/1,4 DG DN Art Sony FE

Kompakt og lett normalobjektiv med høy optisk ytelse

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Linsekonstruksjon: 14 elementer i 11 grupper (1 SLD og 3 asfæriske linser)
  • Kompatibel med høyhastighets autofokus
  • Støv- og værbeskyttet konstruksjon
11 589 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

SIGMA 50 mm f/1,4 DG DN | Art er et normalobjektiv med stor blenderåpning designet eksklusivt for speilløse fullformatkameraer. Ved å bruke de nyeste teknologiene har man med dette objektivet oppnådd kompakt størrelse og høyhastighets AF for dagens speilløse systemer samtidig som den høye optiske ytelsen er bevart. I tillegg til den lyssterke blenderen og den vakre bokeh-effekten, har aberrasjoner blitt optimalt balansert for en jevn og balansert bildekvalitet fra midten av bildet helt ut til kantene. Resultatet er et objektiv som virkelig er allsidig når det gjelder ytelse og brukervennlighet, designet for å hjelpe fotografer med å skape sitt aller beste arbeid.

Fordeler

  • 11-blads avrundede blenderblader
  • Designet for å minimere fakkel og skyggebilder
  • Linsekonstruksjon: 14 elementer i 11 grupper (1 SLD og 3 asfæriske linser)
  • Internt fokus
  • Kompatibel med høyhastighets autofokus
  • HLA (High-response Linear Actuator)
  • Støv- og værbeskyttet konstruksjon
  • Vann- og oljeavvisende overflatebehandling (frontlinse)

Art-standarden med kompromissløs optisk ytelse

Basert på den nyeste optiske designteknologien, består denne objektivet av 14 elementer i 11 grupper, med 3 asfæriske elementer og 1 SLD-element. Optikken undertrykker effektivt ulike aberrasjoner som astigmatisme og feltkurvatur som ikke kan korrigeres i kameraet. Til tross for stor blenderåpning på f/1,4, har bildekvaliteten i periferien av bildet blitt opprettholdt, og sagittal koma-flare er minimert i den grad at objektivet kan håndtere selv utfordrende stjerne- og nattbilder på største blenderåpning. I tillegg til den klare bildekvaliteten uten uskarphet i hele bildesirkelen, kan den store, naturlige bokeh-effekten til f/1,4 utnyttes fullt ut når du fotograferer.

Høyhastighets AF for jevn og komfortabel fotografering

SIGMA 50 mm f/1,4 DG DN | Art er det første speilløse fullformatobjektivet i Art-serien som bruker lineærmotoren "HLA" (High-response Linear Actuator). I tillegg, ved å bruke et dobbeltsidig asfærisk objektiv som fokuseringselement, tilbyr objektivet rask og stillegående autofokus samt høy ytelse på følgende autofokus til tross for stor blenderåpning. Med en maksimal blenderåpning på 1,4 og et høyytelses AF-system kan objektivet brukes i en rekke situasjoner som fotografering i mørket, bevegelige motiver, stillbilder og til og med video.

Høy ytelse, men likevel kompakt

Utviklingen av SIGMA 50mm f/1,4 DG DN | Art var fokusert på å krympe chassiset ved å redusere vekten til et fokusobjektiv og optimalisere utformingen av linseelementene. Dette for å nå den optimale størrelsen for speilløse systemer uten å gå på bekostning av den optiske ytelsen til SIGMAs Art-serie. Dette objektivet har klart å oppnå både førsteklasses ytelse og størrelsen som kreves for et lett og bærbart fotograferingsverktøy.

Fullt utvalg av funksjoner og høy byggekvalitet "Made in Japan"

Linsekabinettet er utstyrt med en fokusmodusbryter, en klikkbryter for å velge om blenderringen skal klikke eller ikke, en blenderringlåsbryter for å forhindre uønsket blenderåpning, og en AFL-knapp for å spesifisere hvilken som helst funksjon fra kameraet . Disse funksjonene er designet for intuitiv bruk under fotografering. Objektivet har en støv- og værbestandig konstruksjon, og frontlinsen har et vann- og oljeavvisende belegg. Objektivet er lett og kompakt, enkelt å bruke, og sikrer den høyeste byggekvaliteten ettersom alle deler er produsert i SIGMAs egen fabrikk i Aizu, Japan.

Leveres med

  • SIGMA 50 mm f/1,4 DG DN | Arter
  • Lysbeskyttelse LH782-02
  • Front objektivdeksel
  • Bakre objektivdeksel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen