Sigma 56MM F/1,4 DC DN CONTEMPORARY TIL L-mount
Sigma 56MM F/1,4 DC DN CONTEMPORARY TIL L-mount
Sigma 56MM F/1,4 DC DN CONTEMPORARY TIL L-mount
Artikkelnummer: 1049021

Sigma 56MM F/1,4 DC DN CONTEMPORARY TIL L-mount

Utmerket portrettobjektiv for APS-C. Tilsvarer 84 mm

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Kompakt konstruksjon
 • Myk autofokus for video
 • Værtetting ved bajonetten
4 686 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary for L-mount

Med en stor blenderåpning på f/1,4 leverer dette kompakte objektivet bilder av høy kvalitet selv under dårlige lysforhold, og den runde blenderen med 9 blader skaper vakker bokeh. Objektivet kan primært brukes til portrettfotografering og den raske autofokusen gir skarpe bilder og til og med fokus i video.

Fordeler

 • Kompakt konstruksjon
 • Myk autofokus for video
 • Værtetning ved bajonetten
 • Bildekvaliteten konkurrerer med Sigma Art
 • Høy lysstyrke

Høy intensitet

Et objektiv med høy lysstyrke er perfekt for å oppnå liten dybdeskarphet og isolere detaljer i bildene dine, men også for å fotografere når lysforholdene er dårligere. Bakgrunnsuskarphet på Sigmas 56 mm f / 1.4 DC DN Contemporary er myk og kremaktig, fri for harde og forstyrrende overganger.

Meget høy skarphet

For å kunne utnytte den fine bakgrunnsuskarphet er objektivet designet for å ha svært høy skarphet gjennom hele registeret, selv på største blenderåpning og på alle fokusavstander.

Allsidig brennvidde

56mm er perfekt for deg som liker lengre brennvidder, dette tilsvarer igjen 84mm i fullformat. Objektivet kan levere en liten dybdeskarphet for å isolere motiver og er perfekt egnet for for eksempel portrettfotografering.

Stillegående og rask autofokusmotor

Autofokusen drives av en HSM-motor som gjør fokusinnstillingen rask, stillegående og optimalisert for video, foto og hybrid autofokus.

Leveres med

 • Sigma 56mm f/1,4 DC DN Contemporary for L-mount
 • Solblender
 • Linsedeksel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.