Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Etbensstativ P-424SR karbonfiber 4-dellt

Sirui Etbensstativ P-424SR karbonfiber 4-dellt

1039604
  • Det er lett å bære med seg, og går raskt å slå ut
  • Ideell når du jobber i trange rom
  • Nedfellbare føtter
3 234 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Sirui P-424SR

Et etbensstativ er perfekt for fotografering med lange teleobjektiv, eller ved fotografering i dårligere lysforhold. Det er lett å bære med seg, kan slås raskt ut og er ideelt når du jobber i trange rom.

Dette stativet har tre robuste, nedfellbare føtter som gir stabilitet og fleksibilitet, noes om ikke er mulig med vanlige etbensstativ. Med føttene kan du gjøre 360-graders panoreringer i alle retninger, og du kan også skape ytterligere stabilitet ved å stille deg på de. Føttene kan erstattes med en rustfri spikerfot for bruk utendørs.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.