Ettbenstativ P-424SR karbonfiber 4-delt

Sirui Ettbenstativ P-424SR karbonfiber 4-delt

1039604
  • Det er lett å bære med seg, og går raskt å slå ut
  • Ideell når du jobber i trange rom
  • Nedfellbare føtter
3 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Sirui P-424SR

Et etbensstativ er perfekt for fotografering med lange teleobjektiv, eller ved fotografering i dårligere lysforhold. Det er lett å bære med seg, kan slås raskt ut og er ideelt når du jobber i trange rom.

Dette stativet har tre robuste, nedfellbare føtter som gir stabilitet og fleksibilitet, noes om ikke er mulig med vanlige etbensstativ. Med føttene kan du gjøre 360-graders panoreringer i alle retninger, og du kan også skape ytterligere stabilitet ved å stille deg på de. Føttene kan erstattes med en rustfri spikerfot for bruk utendørs.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.