Stativkit med BCT-2203 karbonfiber +BCH-20

Sirui Stativkit med BCT-2203 karbonfiber +BCH-20

1022104
  • Oljedempet videohode med doble låser og vater
  • Flere rør per benseksjon for å redusere rystelser
  • Store benlåser gjør håndteringen enkel også med hansker på
17 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Broadcast-videostativ fra Sirui
Dette videostativet fra Sirui bruker flere rør per benseksjon for å maksimere stødigheten. Det gjør stativet meget stabilt og det følger med gulvspreder for jevne underlag og midtspredere for ujevnt terreng, hvilket gir en enda stødigere og plassérbar plattform for utstyret ditt. Doble spikes sørger for godt grep på myke underlag mens gummiføtter gir god friksjon på tre, betong og andre harde flater. Store benlåser gjør håndtering enkel, selv med hansker på.

Alle stativer i Sirui BCT-serien kommer med 75mm eller 100mm skål for å passe de fleste populære pro og semi-pro videohoder.

Videohode BCH-20

  • Oljedempet videohode
  • Tre ulike nivåer av friksjonskontroll, samt friksjonsløs innstilling
  • Doble låser og vater

Les mer om hodet her: Videohode BCH-20

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.