Skaarhoj Air Fly Pro w/NKK Buttons and Blue Pill Inside
Artikkelnummer: 1055467

Skaarhoj Air Fly Pro w/NKK Buttons and Blue Pill Inside

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Innebygde Blue Pill- og NKK-knapper
 • Ultimat kontroller for å styre bildemikseren, videohuben og alle kameraene dine
 • Styr utstyr fra forskjellige merker
56 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Skaarhoj Air Fly Pro med innebygde Blue Pill og NKK-knapper er et fleksibelt, jevnt, kompetent og allsidig kontrollpanel som kan kontrollere bildemikseren, videoruteren, kameraene eller dine andre videoprodukter. Listen kan gjøres lang med hva Air Fly Pro kan gjøre. Med sin fleksible og kraftige GUI "Blue Pill Reactor" kan du enkelt tilpasse alle enheter for dine eksakte behov og programmere dem nøyaktig etter dine behov og smak. Du slipper å bruke flere forskjellige kontrollere og overflater som kun gjør én ting og styrer i stedet alt med en og samme kontroller. Programmer kontrollen enkelt via USB-porten på baksiden.

Fordeler

 • Innebygd Blue Pill og NKK-knapper
 • Den ultimate kontrollen for å administrere bildemikseren, videohuben og alle kameraene dine
 • Kontroller utstyr fra forskjellige merker
 • Tilpass den helt etter dine behov
 • Fireveisknapper som gir ultimat kontroll
 • Strøm via POE

Kontroller kameraer, bildemiksere og annet utstyr fra Canon, Panasonic, Sony, BlackMagic Design, BirdDog og mange flere. Skaarhoj utvikler hele tiden sitt bibliotek med kompatible produkter.

Blue Pill

Blue Pill er hjernen som snakker med alle dine skaarhoj-enheter og bruker Skaarhojs ulitmate grensesnitt Blue Pill Reactor. I Reactor er panelene og enhetenes prosessorkraft satt sammen og gir deg både ultimat kraft og fleksibilitet. Blue Pill forbedrer UniSketch-økosystemet ved å kombinere flere kontrollere til en enkelt sømløs kontroller. Blue Pill snakker med UniSketch-paneler og gir deg flere muligheter og mer kraft enn det som var mulig i UniSketch-systemet. Denne enhetskjernen har eksistert i lang tid som en måte for tredjepartsutviklere å samhandle med UniSketch-kontrollere, men nå tar Skaarhoj neste skritt og reduserer begrensningene til panelene deres. Bare du setter grensene. Med denne teknologien tar Blue Pill rett og slett kontroll over UniSketch-panelene og tilbyr enestående muligheter som UniSketch aldri kunne gjort på egen hånd.

Fireveis knapper

Skaarhoj produserer alt i høyeste kvalitet, helt ned til knappenivå. Skaarhoj har utviklet en fireveisknapp som gir deg muligheten til å ha fire forskjellige funksjoner samtidig på en og samme knapp. Du har ganske enkelt en funksjon i hvert hjørne av knappen. Perfekt for å justere lydvolumet på for eksempel en mikser.

OLED-skjerm

Over de fleste knappene og kontrollene er det en lyssterk OLED-skjerm som lar deg tilpasse hver skjerm etter dine behov, både med farge og tekst. Selvfølgelig er det en standardinnstilling som setter tekst og kant på hver skjerm for å spare tid for deg som bruker.

Strøm over POE

Air Fly Pro har muligheten til å drives via nettverkskabel kalt POE. Dette krever at du har en nettverkssvitsj som støtter POE. Det inkluderer selvfølgelig også en vanlig strømforsyning.

Tilvalg

For de som ønsker maksimal følelse og tilbakemelding når du trykker på knappene, er det klassiske plastknapper som ekstrautstyr. Ta kontakt med kundeservice for å bestille.

Leveres med

 • Skaarhoj Air Fly Pro med innebygd Blue Pill og NKK-knapper
 • 12V strømforsyning
 • USB-kabel
 • Nettverkskabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen