Skaarhoj Color Fly w/Blue Pill Inside
Artikkelnummer: 1055464

Skaarhoj Color Fly w/Blue Pill Inside

Kompromissløs kontrollpanel som enkelt håndterer flere kameraer samtidig

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Innebygd Blue Pill
  • Tydelige OLED-skjermer
  • Unike fireveisknapper
35 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Color Fly m/Blue Pill Inside er ditt kompromissløse flerkamera kontrollpanel som gir deg innovativ iriskontroll med motoriserte fadere. Du får den taktile posisjonelle tilbakemeldingen til den klassiske iris-joysticken, men kan enkelt administrere 4-8 eller flere kameraer fra det samme kompakte panelet. Color Fly kan brukes både separat og som en del av et større Mega Panel-system.

Fordeler

  • Innebygd Blue Pill
  • Tydelige OLED-skjermer
  • Unike fireveisknapper

Innebygd Blue Pill

Dette produktet kommer med en innebygd Blue Pill som betyr at maskinvaren i en Blue Pill flyttes inn i kontrolleren din i stedet for å kombinere en frittstående Blue Pill med et UniSketch-panel. Nettoresultatet er det samme, men med noen gitte fordeler: Fordelen med en innebygd Blue Pill er at du for samme pris har alt i én enhet – men du kan ikke lenger nyte funksjonene til UniSketch.

Fireveis knapper

Skaarhoj produserer alt i høyeste kvalitet, helt ned til knappenivå. Skaarhoj har utviklet en fireveisknapp som gir deg muligheten til å ha fire forskjellige funksjoner samtidig på en og samme knapp. Du har ganske enkelt en funksjon i hvert hjørne av knappen. Perfekt for å justere lydvolumet på for eksempel en mikser.

OLED-skjerm

Over de fleste knappene og kontrollene er det en lyssterk OLED-skjerm som lar deg tilpasse hver skjerm etter dine behov, både med farge og tekst. Selvfølgelig er det en standardinnstilling som setter tekst og kant på hver skjerm for å spare tid for deg som bruker.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.