Skaarhoj MK48 w/Blue Pill Inside
Skaarhoj MK48 w/Blue Pill Inside
Skaarhoj MK48 w/Blue Pill Inside
Artikkelnummer: 1055473

Skaarhoj MK48 w/Blue Pill Inside

Eksepsjonelt kraftig modulært kontrollpanel med innebygd Blue Pill

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Innebygd Blue Pill
  • Ekstra fireveisknapper, NKK-knapper og RGB-lysdioder
  • Store OLED-skjermer
43 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Skaarhoj MK48 er et eksepsjonelt kraftig panel med innebygd Blue Pill og har derfor også den opprinnelige muligheten til å koble til et Master Key One-panel for å bli modulært og utvide. Sammen har MK48 og Master Key One en kraftig blanding av industristandard NKK-knapper og SKAARHOJs innovative spesialstøpte fireveisknapper i elastomer sammen med en kompromissløs bruk av OLED-skjermer for å skape en 100 % fleksibel og universell og modulær bryteroverflate for high-end studioer.

Fordeler

  • Innebygd Blue Pill
  • Ekstra fireveisknapper
  • Store OLED-skjermer
  • NKK-knapper og RGB-lysdioder

Innebygd Blue Pill

Dette produktet kommer med en innebygd Blue Pill som betyr at maskinvaren i en Blue Pill flyttes inn i kontrolleren din i stedet for å kombinere en frittstående Blue Pill med et UniSketch-panel. Nettoresultatet er det samme, men med noen gitte fordeler: Fordelen med en innebygd Blue Pill er at du for samme pris har alt i én enhet – men du kan ikke nyte funksjonene til UniSketch lenger.

Fireveis knapper

Skaarhoj produserer alt i høyeste kvalitet, helt ned til knappenivå. Skaarhoj har utviklet en fireveisknapp som gir deg muligheten til å ha fire forskjellige funksjoner samtidig på en og samme knapp. Du har ganske enkelt en funksjon i hvert hjørne av knappen. Perfekt for å justere lydvolumet på for eksempel en mikser.

OLED-skjerm

Over de fleste knappene og kontrollene er det en lyssterk OLED-skjerm som lar deg tilpasse hver skjerm etter dine behov, både med farge og tekst. Selvfølgelig er det en standardinnstilling som setter tekst og kant på hver skjerm for å spare tid for deg som bruker.

Strøm over POE

PTZ Pro har muligheten til å drives via nettverkskabel kalt POE. Dette krever at du har en nettverkssvitsj som støtter POE. Det inkluderer selvfølgelig også en vanlig strømforsyning.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen