Skaarhoj MKA2 w/Blue Pill Inside
Artikkelnummer: 1055475

Skaarhoj MKA2 w/Blue Pill Inside

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Styrespak med knapper
  • Store OLED-skjermer
  • Blue Pill programvare inkludert
35 090 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med MKA2 fra Skaarhoj får du et kraftig kontrollpanel med joystick og OLED-skjermer. Bruk den separat eller utvid systemet og la det være en del av Mega Panel-systemet.

Fordeler

  • Joystick med knapper
  • Store OLED-skjermer
  • Modulært system

Innebygd Blue Pill

Dette produktet kommer med en innebygd Blue Pill som betyr at maskinvaren i en Blue Pill flyttes inn i kontrolleren din i stedet for å kombinere en frittstående Blue Pill med et UniSketch-panel. Nettoresultatet er det samme, men med noen gitte fordeler: Fordelen med en innebygd Blue Pill er at du for samme pris har alt i én enhet – men du kan ikke nyte funksjonene til UniSketch lenger.

Fireveis knapper

Skaarhoj produserer alt i høyeste kvalitet, helt ned til knappenivå. Skaarhoj har utviklet en fireveisknapp som gir deg muligheten til å ha fire forskjellige funksjoner samtidig på en og samme knapp. Du har ganske enkelt en funksjon i hvert hjørne av knappen. Perfekt for å justere lydvolumet på for eksempel en mikser.

OLED-skjerm

Over de fleste knappene og kontrollene er det en lyssterk OLED-skjerm som lar deg tilpasse hver skjerm etter dine behov, både med farge og tekst. Selvfølgelig er det en standardinnstilling som setter tekst og kant på hver skjerm for å spare tid for deg som bruker.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen