Skaarhoj MKT1A w/Blue Bill Inside
Artikkelnummer: 1055476

Skaarhoj MKT1A w/Blue Bill Inside

Liveswitcher av høy kvalitet med T-bar-spak og innebygd Blue Pill

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Stabil T-bar spak og innebygd Blue Pill
  • Tydelige OLED-skjermer
  • Unike fireveisknapper
47 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

MKT1A fra Skaarhoj er spesielt utviklet for live-situasjoner der du trenger full kontroll over situasjonen. Her får du en stabil T-bar-spak men også Skaarhojs fireveisknapper og OLED-skjermer. MKT1A kan brukes separat eller som en del av et større Mega Panel-system.

Fordeler

  • Stabil T-bar spak og innebygd Blue Pill
  • Tydelige OLED-skjermer
  • Unike fireveisknapper

Innebygd Blue Pill

Dette produktet kommer med en innebygd Blue Pill som betyr at maskinvaren i en Blue Pill flyttes inn i kontrolleren din i stedet for å kombinere en frittstående Blue Pill med et UniSketch-panel. Nettoresultatet er det samme, men med noen gitte fordeler: Fordelen med en innebygd Blue Pill er at du for samme pris har alt i én enhet – men du kan ikke nyte funksjonene til UniSketch lenger.

Fireveis knapper

Skaarhoj produserer alt i høyeste kvalitet, helt ned til knappenivå. Skaarhoj har utviklet en fireveisknapp som gir deg muligheten til å ha fire forskjellige funksjoner samtidig på en og samme knapp. Du har ganske enkelt en funksjon i hvert hjørne av knappen. Perfekt for å justere lydvolumet på for eksempel en mikser.

OLED-skjerm

Over de fleste knappene og kontrollene er det en lyssterk OLED-skjerm som lar deg tilpasse hver skjerm etter dine behov, både med farge og tekst. Selvfølgelig er det en standardinnstilling som setter tekst og kant på hver skjerm for å spare tid for deg som bruker.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.