Skaarhoj Rack Fusion Live w/NKK Buttons, Hall Effect Joystick and Blue Pill
Artikkelnummer: 1055469

Skaarhoj Rack Fusion Live w/NKK Buttons, Hall Effect Joystick and Blue Pill

Rack Fusion Live w/NKK Buttons, Hall Effect Joystick and Blue Pill

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Blue Pill innebygd og NKK-knapper
 • Hall Effect Joystick gjør det enkelt å kontrollere PTZ-kameraene dine
 • Multifunksjonstaster for forhåndsinnstillinger og kameravalg
48 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Skaarhoj Rack Fusion Live er et fleksibelt og kompetent kontrollpanel som både kan styre PTZ-kameraene dine og samtidig kontrollere bildemikseren, videoruteren eller dine andre videoprodukter. Med Blue Pill innebygd er Rack Fusion Live nå kraftigere, mer fleksibel og mer brukervennlig enn før. Listen kan gjøres lang med hva PTZ Pro kan gjøre. Med sin fleksible og kraftige GUI "Blue Pill Reactor" kan du enkelt tilpasse alle enheter for dine eksakte behov og programmere dem nøyaktig etter dine behov og smak.

Fordeler

 • Blue Pill innebygd og NKK-knapper
 • Fireveisknapper med OLED-beskrivelser
 • RGB-lysdioder for flernivåmåling
 • Bakgrunnsbelyste knapper av høy kvalitet med brede OLED-skjermer
 • Hall Effect Joystick gjør det enkelt å kontrollere PTZ-kameraene dine
 • Overgangsfader med RGB LED-bar for overgangsposisjon eller VU-måling
 • ME-seksjon med multi-level shift og brukertaster
 • Multifunksjonstaster for forhåndsinnstillinger og kameravalg
 • Ethernet med PoE
 • UniSketch OS

Blue Pill

Blue Pill er hjernen som snakker med alle dine skaarhoj-enheter og bruker Skaarhojs ulitmate grensesnitt Blue Pill Reactor. I Reactor er panelene og enhetenes prosessorkraft satt sammen og gir deg både ultimat kraft og fleksibilitet. Blue Pill forbedrer UniSketch-økosystemet ved å kombinere flere kontrollere til en enkelt sømløs kontroller. Blue Pill snakker med UniSketch-paneler og gir deg flere muligheter og mer kraft enn det som var mulig i UniSketch-systemet. Denne enhetskjernen har eksistert i lang tid som en måte for tredjepartsutviklere å samhandle med UniSketch-kontrollere, men nå tar Skaarhoj neste skritt og reduserer begrensningene til panelene deres. Bare du setter grensene. Med denne veitestede teknologien tar Blue Pill rett og slett kontroll over UniSketch-panelene og tilbyr enestående muligheter som UniSketch aldri kunne gjort på egen hånd.

Fireveis knapper

Skaarhoj produserer alt i høyeste kvalitet, helt ned til knappenivå. Skaarhoj har utviklet en fireveisknapp som gir deg muligheten til å ha fire forskjellige funksjoner samtidig på en og samme knapp. Du har ganske enkelt en funksjon i hvert hjørne av knappen. Perfekt for å justere lydvolumet på for eksempel en mikser.

OLED-skjerm

Over de fleste knappene og kontrollene er det en lyssterk OLED-skjerm som lar deg tilpasse hver skjerm etter dine behov, både med farge og tekst. Selvfølgelig er det en standardinnstilling som setter tekst og kant på hver skjerm for å spare tid for deg som bruker.

Strøm over POE

PTZ Pro har muligheten til å drives via nettverkskabel kalt POE. Dette krever at du har en nettverkssvitsj som støtter POE. Det inkluderer selvfølgelig også en vanlig strømforsyning.

Hall-effekt joystick

Hall Effect er en joystick som er bygget med magneter som gir en jevnere, mer presis og mer premium opplevelse.

Leveres med

 • Rack Fusion Live med Blue Pill, Hall Effect Joystick og NKK-knapper
 • 12V strømforsyning
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.