Spar 2 732 kr
Cashback 4 400 kr
Artikkelnummer: 1061957

Sony A7 IV Premium Package II

Pakke med speilløst hybridkamera, ryggsekk og minnekort

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Bakbelyst sensor på 33 megapiksler
 • Kontinuerlig opptak med 10 fps
 • Bildestabilisering i 5,5 trinn
29 190 NOK31 922 NOK

Sony Summer Cashback

Akkurat nå kan du få 4400 kroner tilbake når du kjøper dette produktet fra Sony. For å benytte deg av tilbudet, registrer kjøpet ditt på Sonys nettside. Klikk på "les mer" for å se alle produktene som er inkludert i cashbacken, samt alle vilkår og betingelser. Kampanjen varer frem til 31. juli 2024.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Endelig er den her - Sony A7 IV! Den etterlengtede oppfølgeren til Sony A7 III som kommer med en helt ny 33 megapikslers Exmor R-sensor, en prosessor som er åtte ganger raskere enn den i A7 III, mye raskere og mer nøyaktig autofokus og flere andre forbedringer! Sony A7 IV er et hybridkamera som yter utrolig bra både når det gjelder stillbilder og video.

Fordeler

 • Nyutviklet Exmor R-sensor med 33 megapiksler og bakgrunnsbelysning
 • 4K/60p-video i super35-format
 • 4K/30p-video oversamplet fra 7K i fullformat
 • Opptak av sakte film i full HD/120p
 • BIONZ XR-prosessoren er åtte ganger raskere enn den som sitter i A7 III
 • Dynamisk omfang på opptil 15 trinn
 • Elektronisk OLED-søker med 3,69 millioner punkter
 • Jevnere toner og bedre detaljrikdom i bilder og filmer
 • Presterer utrolig bra under dårlige lysforhold
 • Serieopptak med 10 bilder i sekundet
 • Buffer på over 800 RAW + JPEG med CFexpress A
 • Samme antall autofokuspunkter som A1 - 759 punkter
 • Helt sammenleggbar/roterbar LCD-skjerm med berøringskontroller

Ny sensor - bedre detaljer!

Sony A7 IV har en nyutviklet Exmor R-sensor på 33 megapiksler som gir bedre detaljrikdom, jevnere toner og opptil 15 trinn i det dynamiske området. Du kan ta bilder i full oppløsning med kontinuerlig autofokus i opptil 10 bilder i sekundet, og kameraet har en buffer på over 800 RAW-bilder. Du kan også velge mellom en lang rekke filtre direkte i kameraet - en rask måte å gjøre bildene dine personlige på uten å måtte redigere dem i etterkant.

Bildestabilisering

Den innebygde 5-aksede bildestabiliseringen med 5,5 trinn gir deg muligheten til å fotografere og filme håndholdt uten at opptakene påvirkes så mye av vibrasjoner og rystelser. Du kan nå bruke opptil 5,5 trinn lengre lukkertider og likevel få knivskarpe resultater. Funksjonen "aktiv modus", som ble introdusert med Sony A1, bruker både bildestabilisering og kraften i BIONZ XR-prosessoren for å gi deg svært stabile opptak selv under fotografering.

Helt sammenleggbar og roterbar LCD-skjerm

Kameraet er utstyrt med en helt sammenleggbar og roterbar berørings-LCD-skjerm med en oppløsning på 1,037 millioner punkter. Skjermens store bevegelighet gjør det enkelt for deg å jobbe med kameraet på en mer fleksibel måte, og lar deg finne nye spennende perspektiver. Sony A7 IV har også et nydesignet kamerahus med et større håndgrep for bedre ergonomi. Selfie-modusen på skjermen er perfekt for deg som vil bruke kameraet til å vlogge eller ta selvportretter.


Autofokus

Sony A7 IV har en svært rask autofokus som kan følge øynene til et bredt spekter av motiver - mennesker, dyr og fugler. Du kan raskt og enkelt velge hvor du vil fokusere ved å klikke på LCD-skjermen. De 759 dedikerte autofokuspunktene dekker 94 % av sensorarealet, noe som er den samme spesifikasjonen som du finner i Sonys flaggskipmodell A1.


Video med høy ytelse

Sony A7 IV kan ta opp 4K/60p-video i Super35-format og 4K/30p oversamplet fra 7K uten beskjæring. Hvis du vil filme i sakte film, kan du filme med 120 bilder i sekundet i full HD-oppløsning. Kameraet støtter også S-log3 med 15 trinns dynamisk område og S-cinetone, som er det samme fargesystemet som finnes i Sonys profesjonelle videokameraer. Du kan enkelt bytte fra stillbildeopptak til filming ved å klikke på den røde REC-knappen på toppen av kamerahuset.

Smarte videofunksjoner

Hvis du bruker A7 IV med Sony-objektiver, kan du bruke en funksjon som kalles "breathing compensation", som reduserer fokuspustingen betydelig og gir deg flottere opptak direkte i kameraet. Du kan også ta opp video eksternt i 10 bit 4:2:2, og kameraet bruker en HDMI-A-kabel. AF-assistentfunksjonen hjelper deg med å se hva som er i fokus ved å fargekode områder direkte på LCD-skjermen, slik at du kan se hva som er i fokus og hva som er i forgrunnen og bakgrunnen.

To spor for minnekort

Sony A7 IV er utstyrt med to minnekortspor - et spor som kan brukes til både CFexpress Type A og SD-kort, og et spor som er dedikert til SD-kort. CFexpress type A er designet for å møte den høye kapasiteten til dagens kameraer, og kortet kan lese data med 800 MB/s.

Trådløs kommunikasjon

Med både Bluetooth og Wi-Fi (2,4 eller 5 GHz) kan du enkelt overføre bilder og video til smartenheten din. Alt du trenger å gjøre er å laste ned "Imaging Edge"-applikasjonen på telefonen eller nettbrettet. Du kan også fjernstyre kameraets utløser via appen - perfekt for de gangene du også vil være med på bildet.

Smidig livestreaming

Når du kobler en USB-C-kabel fra datamaskinen til kameraet, kan du starte å livestreame med bare noen få klikk. Så snart du kobler til kabelen, dukker det opp en meny på kameraet der du kan velge livestreaming. Sony A7 IV får deg til å skille deg ut i videomøter og gjør det enkelt for deg å lage innhold til for eksempel YouTube.

Leveres med

 • Sony A7 IV-kamerahus
 • Batteri (NP-FZ100)
 • Sensordeksel
 • USB-A til USB-C-kabel
 • Skulderstropp
 • Deksel til tilbehørssko
 • Øyekopp
 • Lexar minnekort Pro 1800x SDXC U3 (V60) UHS-II R270/W180
 • sp.tech Creator Backpack Medium
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen