Sony A7C II + FE 28-60mm f/4-5,6
Sony A7C II + FE 28-60mm f/4-5,6
Sony A7C II + FE 28-60mm f/4-5,6
Artikkelnummer: 1060535

Sony A7C II + FE 28-60mm f/4-5,6

Kompakt og kraftig kamera med et allsidig zoomobjektiv

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Knivskarpe bilder med 33 megapiksler
 • Rask, lydløs og nøyaktig autofokus
 • 4K videoopptak

Velg variant

32 750 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Opplev friheten med kompakt portabilitet og utmerket fullformatskvalitet med A7C II – et kamera som tenner kreativiteten din. Fang detaljene i utrolige 33 megapiksler når du tar stillbilder og 4K-opptak med imponerende 15 trinn dynamisk omfang. Opplev naturtro farger og overlegen bildekvalitet takket være BIONZ XR-motoren og en avansert bildebehandlingsalgoritme. Den intuitive touchskjermen, ergonomiske designen og motstandsdyktigheten mot støv og fukt sørger for at A7C II gir en smidig fotograferingsopplevelse for hybridskapere som trenger utmerket kvalitet mens de er på farten.

Fordeler

 • Ta knivskarpe bilder med 33 megapiksler
 • Rask, lydløs og nøyaktig autofokus
 • Syv-trinns bildestabilisering i kamerahuset
 • Roterbar touchskjerm med selfie-modus
 • 4K-opptak med kinofølelse
 • Værbestandig kamerahus som er støv- og væskebestandig
 • Bionz X-prosessor og bildebehandlingsalgoritme

Kompakt størrelse, stilig design

Sony Alpha 7C II er en perfekt blanding av kompakthet og stil. Nyt profesjonell bildekvalitet med et kompakt kamera som passer din livsstil. Det er også det minste fullformatkameraet i Sony Alpha-serien. Kast den i ryggsekken og ta den med på tur eller bær den på skulderen for å føle friheten ved å kunne være kreativ hvor som helst.

Profesjonell bildekvalitet for bilder og videoer

Sony Alpha 7C II har en 33 megapikslers Exmor R CMOS fullformatsensor sammen med en BionZ XR-prosessor og en 7-akset innebygd bildestabilisator som gir profesjonell bildekvalitet, selv i lite lys. Uttrykk din unike stil med fleksibilitet og tilpassbare kreative uttrykk innebygd i kameraet. Opplev en ekte hybrid foto- og videoopptaksopplevelse med Alpha 7CII som lar deg ta opp i 4K60p og FHD 120p i 10-bit 4:2:2, og enkelt fange øyeblikk i kinokvalitet med S-Cinetone og S-LOG-opptak.

Ikke gå glipp av et sekund med AI autofokus for bilder og videoer

Alpha 7C II drives av en avansert AI-behandlingsenhet som gir presis og kontinuerlig sporing av motivet ditt. Med flere forskjellige motivalternativer for øyedeteksjon, som mennesker, dyr eller fugler, kan du dykke ned i handlingen og stole på at kameraet sporer motivet i scenen. Med serieopptak på opptil 10 bilder/s og sakte film i 4K, følger den handlingen slik at du kan fange unike hendelser og uttrykk.

Ta din kreative opplevelse til neste nivå

Alpha 7C II er kompakt og brukervennlig og forbedrer kreativiteten din med en fullt roterbar skjerm og forbedret elektronisk søker. Kontroller enkelt innstillingene med berøringsskjermmenyen og gå ut og fotografer uten bekymringer takket være den utvidede batterilevetiden.

Leveres med

 • Sony A7C II
 • Oppladbart batteri NP-FZ100
 • Skulderrem
 • Kamerahusdeksel
 • Deksel for tilbehørssko
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK