Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Adapter LA-EA3 A-mount til E-mount

Sony Adapter LA-EA3 A-mount til E-mount

1007808
  • Adapter for å bruke Sonys A-mountobjektiv på ditt Sonykamera med E-fatning
2 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Sony LA-EA3
Med denne adapteren kan du bruke objektiver med A-fatning på kameraer med Sony E-fatning. Den fungerer både til fullformat (A7-serien9 og APS-C. For at autofokus skal fungere karver det at det er fokusmotor i objektivet (SAM/SSM på Sonys egne objektiver). Hvis objektivet ikke har AF-motor, vil Sonys LA-EA4-adapter være et bedre alternativ.

LA-EA3 påvirker ikke objektivets lysstyrke eller bildekvalitet da det ikke inneholder noen linser. All data oveføres men du kan ikke sette noe mellom adapteret og kameraet, slik som en telekonverter. Ettersom adapteret har stativfeste på undersiden, kan du også bruke de store, tunge objektivene.

Vær oppmerksom på at autofokusen kommer til å bli langsom på kameraer som kun har kontrastfokus (A7R/Nex-7), og at det i så fall vil være bedre med LA-EA4 i stedet.

Kontroller hvilke funksjoner som fungerer med kameraet ditt i bruksanvisningen til kameraet eller på Sonys hjemmside.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.