Sony FE 16-35mm f/2,8 GM II
Artikkelnummer: 1060536

Sony FE 16-35mm f/2,8 GM II

Kompakt zoomobjektiv med vidvinkel og lynrask autofokus

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Minste nærgrense på 22 cm
  • Lynrask autofokus
  • Støv- og fuktbestandig design
32 955 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sony FE 16–35 f/2,8 GM II er et revolusjonerende G Master-vidvinkelzoomobjektiv som tilbyr overlegen optisk ytelse, lynrask autofokus og et kompakt design for krevende fotografer og filmskapere. Omfavn fremtidens bildebehandling med andregenerasjons G Master-teknologi.

Fordeler

  • Kompakt design
  • Minste nærgrense på 22 cm
  • Lynrask autofokus
  • Veier kun 547 g
  • Støv- og fuktbestandig design
  • Utmerket bildekvalitet fra midten og ut til hjørnet av bildet

Overlegen optikk: Utrolig oppløsning og bokeh

Det nye G Master vidvinkelzoomobjektivet, FE 16-35 mm f/2,8 GM II, har den beste optikken fra Sonys utvalg av G Master-objektiver og leverer utsøkt bildekvalitet fra midten og helt til hjørnet av bildet. Eventuelle refleksjoner og skygger minimeres selv når du fotograferer i direkte motlys og det har en minimums fokusavstand på 0,22 mm – noe som gir profesjonell kvalitet i alle situasjoner.

Kompakt uten kompromisser

FE 16-35mm f/2,8 GM II er utviklet med en unik optisk løsning fra Sony som gjør det enda mindre og lettere enn forrige generasjon. Med en vekt på kun 547 g og en lengde på 111 mm, trenger du ikke å inngå kompromisser med bildekvaliteten under lange dager med innholdsskaping. Takket være et unikt design forlenges zoomdelen med kun 8 mm, noe som bevarer objektivets tyngdepunkt og gjør det perfekt for riggoppsett.

Autofokus med blits: Jevn og presis

Med Sony-utviklede lineære XD-motorer, leverer dette objektivet utmerkede autofokusresultater for nøyaktig, rask og stillegående fokusering for fotografer og filmskapere. Den holder tritt med det nyeste AI-baserte autofokussystemet i Sonys Alpha-kameraer og gir brukeren en sømløs opplevelse når man sporer et motiv, selv ved zooming.

Presisjon og pålitelighet: Bygget for å utmerke seg

FE 16-35 mm f/2,8 GM II har allsidige kontroller for både stillbilder og filmer, som sikrer en profesjonell arbeidsflyt og maksimal fleksibilitet. Dra nytte av alle de nye funksjonene til Sonys nyeste objektiver, for eksempel en ny blenderring med lås og de-klikk som er perfekt for filmskapere. Med en støv- og fuktbestandig design og et fluorbelegg på frontelementet får du høy pålitelighet både innendørs og utendørs.

Leveres med

  • Sony FE 16-35mm f/2,8 GM II
  • Solblender
  • Fremre linsedeksel
  • Bakre linsedeksel
  • Bag
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.