Kampanje

Lyssterk vidvinkel til fullformat

Sony FE 16-35mm f/2,8 GM

1034439
 • Profesjonell vidvinkel med høy skarphet og konstant lyssterk blender på f/2,8 gjennom hele zoomen
 • Passer utmerket til alle typer vidvinkelbilder som krever høy skarphet, bra lysinnslipp og passer utmerket til både ekstremsport, landskap, interiør, bymiljøfoto og nattfotografering
 • Filtergjengen lar deg montere ND-filter, CPL-filter eller filtersystem
29 989 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Sony FX3 ForhåndsbestillingskampanjeSpar 3 000,- på optikk!

Når du forhåndsbestiller Sony FX3 har du mulighet til å spare 3 000 kroner på hvert av utvalgte objektiver. Klikk på "les mer" for mer informasjon. Kampanjen varer t.o.m. 30/4.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

FE 16-35mm f/2,8 GM
Rengjøringskit Cleaning Kit White
Kit Starter III 100mm System V6
35 403 NOK
FE 16-35mm f/2,8 GM
Filterholderkit V6 100mm System
UV-filter Titan Pro Nano Cut 395 82 mm
34 887 NOK

Sony FE 16-35mm f/2,8 G-master er et profesjonelt objektiv med fokus på bildekvalitet og lysstyrke. Objektivet er konstruert med ikke mindre enn fem asfæriske linseelement og to stykker XA-linseelement for å maksimere kantskarpheten. Den brede bildevinkelen passer  utmerket til  landskapsfoto, interiør og arkitektur. Takket være den høye lysstyrken har du mulighet til å få meget bra kvalitet på både film og stillbilde selv når lyset blir svakt.

Fordeler:

 • God kantskarphet
 • Lyssterk
 • Veldig bred bildevinkel
 • Fn-knapp
 • Værtettet
 • Flourbehandlet frontelement
 • 2x DDSSM-motorer
 • 11 blenderblad
 • 82mm filterdiameter

Objektivet er værtettet som gjør at du kan bruke det selv når været begynner å bli ufint og dette gjør også at objektivet er ekstra pålitelig under normal bruk. Frontelementet er fluorbehandlet for å beskytte mot skitt, fett og annet som kan forringe bildekvaliteten.

Med to DDSSM motorer blir autofokusen både lydløs, rask og pålitelig. De 11 blenderlamellene gir deg myk og behagelig bakgrunnsuskarphet, noe som kan tilføre en ekstra dimensjon til bildene. Objektivet er også utstyrt med en 82mm filtergjenge for montering av filter og filtersystem.

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.