Batterigrep til A7 II-serien

Sony Batterigrep VG-C2EM til A7 II/A7R II/ A7S II

1015992
2 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Batterigrep for Sony A7 II
Et vertikalt batterigrep som er spesielt designet for å passe Sony A7II. Det vil bli lettere og mer stabilt for deg å fotografere både vertikalt og horisontalt. Batterigrepet har plass til to NP-FW50 oppladbare batterier (selges separat). På denne måten vil du få lenger batteritid.

Vann- og støvavvisende.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.