Sony E 11mm f/1,8
Sony E 11mm f/1,8
Artikkelnummer: 1056332

Sony E 11mm f/1,8

Kompakt ultravidvinkelobjektiv med ideelle funksjoner for stillbilder og film

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Konstant f/1,8 blenderåpning
 • Vakker bokeh med 7-blads sirkulær blender
 • To lineære AF-motorer gir rask og presis fokusering
6 376 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sony E 11mm f/1,8 er et kraftig objektiv med E-fatning som gir deg jevn, rask og uavbrutt autofokusytelse når du tar opp video. Med fast f/1,8 blenderåpning og ultravidvinkel får du høy bildekvalitet og ideelle funksjoner for både fotografering og videoopptak. Objektivet har også en støv- og fuktbestandig design med fleksible kontroller som gjør det perfekt for utfordrende situasjoner.

Fordeler

 • Konstant f/1,8 blenderåpning
 • Vakker bokeh med 7-blads sirkulær blender
 • To lineære AF-motorer gir rask og presis fokusering
 • Værbestandig konstruksjon

Utrolig skarphet med avansert optisk design

Sony E 11mm f/1,8 er utstyrt med tre ED-elementer (ekstra lav spredning) og tre asfæriske elementer sørger for enestående oppløsning i dette APS-C ultravidvinkelobjektivet med f/1,8 blenderåpning. Du får høy oppløsning fra hjørne til hjørne og vakker bokeh. Et utmerket Sony E-objektiv for deg som vlogger, lager innhold, tar videografiske stillbilder og tar bilder.

Kraftfullt objektiv för dig som vloggar och skapar innehåll

Vakre og jevne bakgrunner

Den sirkulære blenderåpningen på 7 lameller på dette Sony 11 mm-objektivet med fast f/1,8 blenderåpning skaper vakre, sirkulære bokeh-effekter med uskarphet i bakgrunnen.

Rask og nøyaktig autofokus

To lineære motorer gir rask og nøyaktig fokusering for både foto- og videoopptak. Med dette ultravidvinkelobjektivet vil du aldri gå glipp av en fotomulighet.

Kraftfullt objektiv med snabb och exakt autofokus

Fantastisk lysstyrke uansett vær

Objektivet er utstyrt med fast største blenderåpning på f/1,8 og gir en imponerende lysstyrke som gjør dette til et veldig bra objektiv for deg som lager innhold, vlogger og tar stillbilder.

Ergonomisk og værbestandig konstruksjon

Dette vidvinkelobjektivet fra Sony har en støv- og fuktbestandig design samt fleksible kontroller som gjør den perfekt for de mest utfordrende situasjonene – både innendørs og utendørs.

Leveres med

 • Sony E 11mm f/1,8
 • Solblender ALC-SH170
 • Frontlinsedeksel ALC-F55S
 • Bakre objektivdeksel ALC-R1EM
 • Veske
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen