Kampanje

Blits HVL-F20M

Sony Blits HVL-F20M

1004470
  • Svært liten og smidig blits
  • Kan brukes som en trådløs TTL-trigger
  • Drives ved hjelp av 2 stk AAA-batterier
2 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Sony summer cashbackFå 200,- tilbake!

I sommer kan du få opptil 4 000 kroner tilbake på utvalgte produkter fra Sony. Klikk på "les mer" for fullstendig informasjon. Kampanjen varer t.o.m. 31/7.
Les mer
Finnes på nettlager

Sony HVL-F20M
Kompakt blits med trådløs kontroll for Sony Multi Interface sko.

  • Ekstern blitsenhet (GN20) med ny design og enkel betjening
  • Mer kraft enn i kameraets innebygde blits - Lys opp portretter, gruppebilder og interiørbilder med en blits med ledetall (GN) 20 (m, ISO 100)

Lys opp alle situasjoner med mindre å bære på - Den lette, kompakte blitsen kan legges ned på kameraet når du ikke trenger den. Da sparer du plass.

Løft og knips - Løft blitshodet for å slå på strømmen, så er du klar til å ta bilder. Få profesjonelle effekter med reflektert blits - Vri på blitshodet for å reflektere lyset fra taket ved en vinkel på opptil 75 grader. Du får da mer naturlig belysning.

Enkel å feste til kameraet - Med skoen for flere grensesnitt kan du raskt feste blitsen til kameraet når du er på farten. Krever ingen kabler - Du kan utløse andre trådløse blitser rundt i rommet for å skape profesjonelle effekter med flere blitser uten skarpe skygger.

Farger som ser mer naturlige ut - Blitsen jobber med kameraet og justerer hvitbalansen for naturlige farger

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.