Sony E 15mm f/1,4 G
Sony E 15mm f/1,4 G
Artikkelnummer: 1056333

Sony E 15mm f/1,4 G

Kompakt og høyoppløst videoobjektiv med rask og presis fokus

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Konstant f/1,4 blenderåpning
  • Vakker bokeh med 7-blads sirkulær blender
  • To lineære AF-motorer gir rask og presis fokus
8 452 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sony E 15mm f/1,4G er et kraftig objektiv med E-fatning som gir deg jevn, rask og uavbrutt autofokusytelse når du tar opp video. Med fast f/1,4 blenderåpning og ultravidvinkel får du høy bildekvalitet og ideelle funksjoner for både fotografering og videoopptak. Objektivet har også en støv- og fuktbestandig design med fleksible kontroller som gjør det perfekt for utfordrende situasjoner.

Fordeler

  • Konstant f/1,4 blenderåpning
  • Vakker bokeh med 7-blads sirkulær blender
  • To lineære AF-motorer gir rask og presis fokusering
  • Værbestandig konstruksjon
  • Høy skarphet helt ut til kantene
Kompakt objektiv med avancerad optisk konstruktion

Utrolig skarphet med avansert optisk design

Sony E 15mm f/1,4G er utstyrt med et ED-element (ekstra lav spredning), et Super ED-element og tre asfæriske elementer sørger for enestående oppløsning i dette APS-C ultravidvinkelobjektivet med f1,4 blenderåpning. Du får høy oppløsning fra hjørne til hjørne og vakker bokeh og det er et utmerket Sony E-objektiv for deg som vlogger, lager innhold, tar videografiske stillbilder og tar bilder

Vakre og jevne bakgrunner

Den 7-platers sirkulære blenderåpningen på dette Sony 15 mm-objektivet med konstant f/1,4 blenderåpning skaper vakre, sirkulære bokeh-effekter med uskarphet i bakgrunnen.

Rask og nøyaktig autofokus

To lineære motorer gir rask og presis fokusering for både fotografering og videoopptak. Med dette ultravidvinkelobjektivet vil du aldri gå glipp av en fotomulighet.

Kraftfullt objektiv med vädertätad konstruktion

Fantastisk lysstyrke uansett vær

Objektivet har fast største blenderåpning på f/1.4 og gir en imponerende lysstyrke som gjør dette til et veldig bra objektiv for deg som lager innhold, tar stillbilder og vlogger.

Ergonomisk og værbestandig konstruksjon

Dette vidvinkelobjektivet fra Sony har en støv- og fuktbestandig design samt fleksible kontroller som gjør den perfekt for de mest utfordrende situasjonene – både innendørs og utendørs.

Leveres med

  • Sony E 15mm f/1.4G
  • Solblender ALC-SH171
  • Frontlinsedeksel ALC-F55S
  • Bakre objektivdeksel ALC-R1EM
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen