E 30mm f/3.5 Macro

Sony E 30mm f/3.5 Macro

317815
  • Makroobjektiv som også fungerer godt som normalobjektiv
  • Avbildningsskala 1:1 gjør at du kommer svært nærme
  • Lav vekt og kompakt størrelse
2 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

E 30mm f/3.5 Macro
Ringblits 48 LED Macro
Bakre objektivdeksel E ALC-R1EM
3 658 NOK
E 30mm f/3.5 Macro
UV-filter L395 SMC 49 mm
Pusseklut microfiber
3 258 NOK

For de helt små tingene trenger du et makroobjektiv. Sony 30mm f/3.5 Macro gir 1:1 forstørrelse men tar nesten ikke noe plass.

  • Ekte makro - 1:1-forstørrelse
  • 9,5cm nærgrense
  • Kompakt og lett å ta med seg

Sony 30mm f/3,5 Macro
Med 9,5mm nærgrense kommer du svært tett på motivet. Objektivet er lett og kompakt og egner seg ypperlig til fotografering av blomster og små detaljer. Det kan også brukes som et normalobjektiv, og er meget skarpt.

1:1 forstørrelse betyr at avbildningen av motivet på bildebrikken er like stor som motivet er i virkeligheten. Det betyr at man kan fange de utroligste detaljer, som det blotte øyet knapt kan skjelne.

Leveres med solblender.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.