E 30mm f/3.5 Macro

Sony E 30mm f/3.5 Macro

317815
  • Makroobjektiv som også fungerer godt som normalobjektiv
  • Avbildningsskala 1:1 gjør at du kommer svært nærme
  • Lav vekt og kompakt størrelse
3 145 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

E 30mm f/3.5 Macro
Bakre objektivdeksel E ALC-R1EM
Pusseklut microfiber
3 303 NOK
E 30mm f/3.5 Macro
UV-filter L395 SMC 49 mm
Ringblits 48 LED Macro
4 323 NOK

For de helt små tingene trenger du et makroobjektiv. Sony 30mm f/3.5 Macro gir 1:1 forstørrelse men tar nesten ikke noe plass.

  • Ekte makro - 1:1-forstørrelse
  • 9,5cm nærgrense
  • Kompakt og lett å ta med seg

Sony 30mm f/3,5 Macro
Med 9,5mm nærgrense kommer du svært tett på motivet. Objektivet er lett og kompakt og egner seg ypperlig til fotografering av blomster og små detaljer. Det kan også brukes som et normalobjektiv, og er meget skarpt.

1:1 forstørrelse betyr at avbildningen av motivet på bildebrikken er like stor som motivet er i virkeligheten. Det betyr at man kan fange de utroligste detaljer, som det blotte øyet knapt kan skjelne.

Leveres med solblender.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.