Sony ECM-W2BT Wireless Microphone
Sony ECM-W2BT Wireless Microphone
Sony ECM-W2BT Wireless Microphone
Sony ECM-W2BT Wireless Microphone
Sony ECM-W2BT Wireless Microphone
Sony ECM-W2BT Wireless Microphone
Sony ECM-W2BT Wireless Microphone
Sony ECM-W2BT Wireless Microphone
Sony ECM-W2BT Wireless Microphone
Sony ECM-W2BT Wireless Microphone
Sony ECM-W2BT Wireless Microphone
Artikkelnummer: 1051556

Sony ECM-W2BT Wireless Microphone

Trådløst mikrofonsett, perfekt for vlogging

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Trådløs tilkobling til Sony-kameraer med tilbehørssko
 • Rundopptagende mikrofonsender
 • 3,5 mm kontakt for myggmikrofon
2 489 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Øk lydkvaliteten når du spiller inn film, med Sony ECM-W2BT. Dette trådløse mikrofonsettet er perfekt hvis du for eksempel vlogger og bruker et kompakt kamera eller systemkamera. Takket være blitsskofeste plasserer du mottakeren direkte på kameraet og har deretter opptil 200 meters rekkevidde til mikrofonmottakeren. Med den plassert i nærheten av munnen din, får du klar og ren lyd fra alle retninger i alle miljøer. Mikrofonsettet er egnet for utendørs bruk med både støv- og vannmotstand og de medfølgende vindbeskytterne.

Fordeler Sony ECM-W2BT

 • Trådløs tilkobling til Sony-kameraer med tilbehørssko
 • Rundopptagende mikrofonsender
 • 3,5 mm kontakt for myggmikrofon
 • Støv- og fuktbestandig
 • Mikrofon også på mottakeren for innspilling med to personer
 • Plasser senderen på bord for lydinnspilling fra to eller flere personer
 • Opptil ni timers batterilevetid*
 • Mottakeren kan drives av Sony-kameraer med tilbehørssko MI
 • Qualcomm® aptX™ Bluetooth-kodek med lav latens med opptil 200 meters rekkevidde
Sony ECM-W2BT trådløs mikrofon for vlogging

Lyd av høy kvalitet fra alle retninger

ECM-W2BT har en innebygd mikrofonsensor som tydelig fanger opp lyd slik at du får en lydstrøm av høy kvalitet. Mikrofonen demper også eksterne lyder. Den rundeopptakende mikrofonen tar opp lyd fra alle retninger. Bare plasser mikrofonen i nærheten av talerens munn ved hjelp av klipsen. Du trenger ikke å tenke på hvilken vei det er regissert. Takket være 3,5 mm-porten kan du koble til Sonys ECM-LV1 stereomygg og få en enda mer diskret mikrofon å sette i klærne dine. Dette bruker mikrofonsenderen som en standard lommesender som kan plasseres i lommen eller festes til midjen.

Praktisk og trådløs mikrofon for Sony-kameraet ditt

Med ECM-W2BT trenger du ikke å bekymre deg for støy, kabelkabler og enheter som ved et uhell kobles fra. Med Sony-kameraer med intelligent tilbehørssko med flere enheter (MI) og et jevnt lyd- og strømgrensesnitt unngår du mange kabler. I tillegg får du enda bedre lydkvalitet med det digitale lydgrensesnittet (på kompatible kameraer) som garanterer krystallklar digital lyd.
Hvis ECM-W2BT brukes med et kompatibelt kamera som støtter et digitalt lydgrensesnitt, sendes lyden som fanges opp av mottakeren via et digitalt signal. Dette gjør det mulig å ta opp med lite støy og uten kabler. Lydstrømmen overføres mellom mikrofonen og mottakeren ved hjelp av Qualcomm® aptX®-kodeken™ Low Latency 1, som gir lav latens og forhindrer at lydkvaliteten forringes under overføringen. [1] Qualcomm® aptX™ lav latens

Opptil ni timers batterilevetid

Ved å bruke ECM-W2BT med et kamera som kan brukes via en tilbehørssko med flere enheter (MI), kan du ta opp trådløst i opptil ni timer. Mikrofonbatteriet kan brukes i ni timer med kompatible kameraer, og mottakerenheten kan vare i mer enn ni timer. Mottakerens batteri varer opptil tre timer når det brukes sammen med kameraer som ikke kan drives via tilbehørsskoen med flere enheter. Se hvilke kameraer som er kompatible med ECM-W2BT.

Sony Camera Wireless Microphone

Laget for utendørs bruk

ECM-W2BT er fukt- og støvbestandig og kan brukes komfortabelt i alle mulige miljøer. Den har værbestandige sømmer og portbeskyttere for pålitelig bruk uten avbrudd utendørs. Vinddeflektoren som følger med ECM-W2BT reduserer effektivt vindstøy så vel som høy pustestøy. Dette betyr at du kan spille inn klar og klar lyd utendørs selv når vinden blåser.

Spill inn lyd både foran og bak kameraet

ECM-W2BT kan enkelt brukes til å spille inn stemmen til to personer samtidig – både filmfotografen bak kameraet og motivet foran kameraet. Mottakerenheten har også en innebygd mikrofon som du kan gjøre det mulig å spille inn selv fotografens stemme. ECM-W2BT er derfor ideell for rask innspilling på egen hånd eller for innspilling av dialog mellom filmskapere og personen på bildet, for eksempel under intervjuer. Lydkildene kan blandes og tas opp sammen med MIX-modus.

Hvis du vil ha både deg selv og intervjuemnet på bildet, kan du bruke det medfølgende kontaktbeskyttelsestilfellet som mikrofonstativ og plassere det på en frontside, og du får mikrofonen i en sentral posisjon. Den rundopptakende mikrofonen fanger opp lyd fra alle deltakerne når du filmer en gruppe.

Mikrofon også mottakeren på Sony ECM-W2BT lar deg spille inn lyd både foran og bak kameraet
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.