Kampanje

FE 12-24mm f/4 G

Sony FE 12-24mm f/4 G

1034440
  • Ekstremt bred vidvinkel med konstant blender til Sonys speilløse fullformatskameraer
  • Passer perfekt der du trenger å ha med mye i bildet, som landskap, bymiljøfoto, interiør, arkitektur og meglerfotografering innendørs
  • FN-knappen kan stilles inn til egne ønsker
19 489 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Sony summer cashbackFå 1000,- tilbake!

I sommer kan du få opptil 4 000 kroner tilbake på utvalgte produkter fra Sony. Klikk på "les mer" for fullstendig informasjon. Kampanjen varer t.o.m. 31/7.
Les mer
Bestillingsvare

Ekstrem vidvinkel objektiv med værtetting og en DSSMM motor som passer til både landskap, arkitektur, interiør eller andre tilfeller hvor en bred bildevinkel er ønskelig. For å oppnå en høy bildekvalitet med en så bred bildevinkel er objektivet konstruert av 4 stykker asfæriske linser, et Super ED og tre ED linser. Objektivet har NANO AR coating som motviker uønskede refleksjoner i bildet og øker samtidig kontrasten.

Fordeler:

  • Ekstremt bred bildevinkel
  • DDSSM motor
  • FN-knapp
  • Værtettet
  • Relativt lett

Objektivet har en rask og pålitelig autofokus ved help av en DDSSM-motor og er værtettet. Objetivets buede frontelement gjør at det ikke har filtergjenger.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.