Kampanje

FE 12-24mm f/4 G

Sony FE 12-24mm f/4 G

1034440
  • Ekstremt bred vidvinkel med konstant blender til Sonys speilløse fullformatskameraer
  • Passer perfekt der du trenger å ha med mye i bildet, som landskap, bymiljøfoto, interiør, arkitektur og meglerfotografering innendørs
  • FN-knappen kan stilles inn til egne ønsker
19 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Sony Winter CashbackSpar 1 100,-

Akkurat nå får du penger tilbake når du kjøper produkter fra Sony! Denne cashbacken kan kombineres med andre tilbud. Kampanjen gjelder t.o.m. 31/1-2021.
Les mer
Bestillingsvare

Ekstrem vidvinkel objektiv med værtetting og en DSSMM motor som passer til både landskap, arkitektur, interiør eller andre tilfeller hvor en bred bildevinkel er ønskelig. For å oppnå en høy bildekvalitet med en så bred bildevinkel er objektivet konstruert av 4 stykker asfæriske linser, et Super ED og tre ED linser. Objektivet har NANO AR coating som motviker uønskede refleksjoner i bildet og øker samtidig kontrasten.

Fordeler:

  • Ekstremt bred bildevinkel
  • DDSSM motor
  • FN-knapp
  • Værtettet
  • Relativt lett

Objektivet har en rask og pålitelig autofokus ved help av en DDSSM-motor og er værtettet. Objetivets buede frontelement gjør at det ikke har filtergjenger.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.