Kampanje

FE 24mm f/1,4 GM

Sony FE 24mm f/1,4 GM

1041162
  • Høytpresterende lyssterk vidvinkel for natur, nattfoto, landskap, interiør, arkitektur, bymiljøfoto og alle situasjoner der du trenger en bred bildevinkel med høy lysstyrke
  • FN-knapp og blenderring gir deg rask og direkte kontroll. Autofokusen er også både rask og stille.
  • Filtergjengen lar deg montere ND/VND-filter, CPL-filter eller filtersystem for ekstra kreativitet
17 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Sony FX3 ForhåndsbestillingskampanjeSpar 3 000,- på optikk!

Når du forhåndsbestiller Sony FX3 har du mulighet til å spare 3 000 kroner på hvert av utvalgte objektiver. Klikk på "les mer" for mer informasjon. Kampanjen varer t.o.m. 30/4.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

FE 24mm f/1,4 GM
Pusseklut mikrofiber
Bakre objektivdeksel E ALC-R1EM
18 128 NOK
FE 24mm f/1,4 GM
Kit Starter III 100mm System V6
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
23 079 NOK24 384 NOK
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.