Spar 1 084 kr
Rabatt ved kjøp av kamera
Cashback 1 100 kr
Artikkelnummer: 1050471

Sony FE 35mm f/1,4 GM

Lyssterk og kompakt vidvinkel til Sony E

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Kort nærgrense på 27 cm
 • Kompakt design som passer til Sonys speilløse system
 • Myk bokeh takket være de 11 blenderbladene
16 549 NOK17 633 NOK

Sony Summer Cashback

Akkurat nå kan du få 1100 kroner tilbake når du kjøper dette produktet fra Sony. For å benytte deg av tilbudet, registrer kjøpet ditt på Sonys nettside. Klikk på "les mer" for å se alle produktene som er inkludert i cashbacken, samt alle vilkår og betingelser. Kampanjen varer frem til 31. juli 2024.
Les mer

Rabatt ved kjøp av kamera

Akkurat nå kan du spare 3000 kroner når du kjøper dette objektivet sammen med et utvalgt Sony-kamera. Du kan få rabatt på ett objektiv per kamera. Kampanjen er gyldig frem til 31/3 - 2025.
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Et tillegg til G Master-familien

Sony 35mm f/1.4 GM er en lyssterk vidvinkel med utrolig god optisk ytelse og en vakker og naturlig bokeh. Objektivet er tilpasset Sonys speilløse system, og med sin allsidige brennvidde kan du fotografere alt fra vakre landskap til virkningsfulle portretter.

Fordeler

 • Kort nærgrense på 27 cm
 • Kompakt design som passer til Sonys speilløse system
 • Myk bokeh fra de 11 blenderlamellene
 • To lineære XD-motorer gir rask, stillegående og sikker autofokus
 • Nano AR II-belegg reduserer refleksjoner og skygger
 • Objektivet er støv- og fuktbestandig

Et kompakt objektiv for flotte bilder

Sony 35mm f/1.4 GM leveres med den nyeste teknologien innen både optisk konstruksjon og autofokus, dette er en kompakt vidvinkel som passer i hånden din, samtidig som den ikke går på akkord med bildekvaliteten. De 11 blenderlamellene bidrar til en myk og utrolig vakker bokeh, og den korte nærgrensen på bare 27 centimeter gir deg muligheten til å bruke objektivet til å ta fine nærbilder.

Førsteklasses design

Sony 35mm f/1.4 GM er bygget med 14 glasselementer i 10 grupper der et av elementene er ED-glass (ekstra lav spredning) og to er XA-glass (ekstremt asfærisk), dette for å redusere sfærisk og kromatisk avvik som fører til betydelig bedre bildekvalitet. Objektivet er støv- og fuktbestandig, slik at du kan være ute og fotografere i lang tid uten å måtte bekymre deg for utstyret ditt. Frontelementet har også en coating som hindrer vann og olje i å bli sittende fast, smuss og fingeravtrykk kan også lett tørkes av.

Doble autofokusmotorer for perfekt fokus hver gang

Sony 35mm f/1.4 GM inkluderer to lineære XD-motorer som bidrar til en rask og nøyaktig autofokus, dette objektivet maksimerer autofokusfunksjonene til Sonys avanserte kamerahus med E-fatning. Motorene er også stille og nesten vibrasjonsfrie, noe som er perfekt for opptak av video. Med denne raske autofokusen går du ikke glipp av noen viktige øyeblikk, enten du fotograferer eller filmer.

Leveres med

 • Solblender: ALC-SH164
 • Front linsedeksel: ALC-F67S
 • Bakre linsedeksel: ALC-R1EM
 • Soft Bag
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen