Sony FE 35mm f/1,4 GM
Sony FE 35mm f/1,4 GM
Artikkelnummer: 1050471

Sony FE 35mm f/1,4 GM

Lyssterk og kompakt vidvinkel til Sony E

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Kort nærgrense på 27 cm
 • Kompakt design som passer til Sonys speilløse system
 • Myk bokeh takket være de 11 blenderbladene
17 972 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Et tillegg til G Master-familien

Sony 35mm f/1.4 GM er en lyssterk vidvinkel med utrolig god optisk ytelse og en vakker og naturlig bokeh. Objektivet er tilpasset Sonys speilløse system, og med sin allsidige brennvidde kan du fotografere alt fra vakre landskap til virkningsfulle portretter.

Fordeler

 • Kort nærgrense på 27 cm
 • Kompakt design som passer til Sonys speilløse system
 • Myk bokeh fra de 11 blenderlamellene
 • To lineære XD-motorer gir rask, stillegående og sikker autofokus
 • Nano AR II-belegg reduserer refleksjoner og skygger
 • Objektivet er støv- og fuktbestandig

Et kompakt objektiv for flotte bilder

Sony 35mm f/1.4 GM leveres med den nyeste teknologien innen både optisk konstruksjon og autofokus, dette er en kompakt vidvinkel som passer i hånden din, samtidig som den ikke går på akkord med bildekvaliteten. De 11 blenderlamellene bidrar til en myk og utrolig vakker bokeh, og den korte nærgrensen på bare 27 centimeter gir deg muligheten til å bruke objektivet til å ta fine nærbilder.

Førsteklasses design

Sony 35mm f/1.4 GM er bygget med 14 glasselementer i 10 grupper der et av elementene er ED-glass (ekstra lav spredning) og to er XA-glass (ekstremt asfærisk), dette for å redusere sfærisk og kromatisk avvik som fører til betydelig bedre bildekvalitet. Objektivet er støv- og fuktbestandig, slik at du kan være ute og fotografere i lang tid uten å måtte bekymre deg for utstyret ditt. Frontelementet har også en coating som hindrer vann og olje i å bli sittende fast, smuss og fingeravtrykk kan også lett tørkes av.

Doble autofokusmotorer for perfekt fokus hver gang

Sony 35mm f/1.4 GM inkluderer to lineære XD-motorer som bidrar til en rask og nøyaktig autofokus, dette objektivet maksimerer autofokusfunksjonene til Sonys avanserte kamerahus med E-fatning. Motorene er også stille og nesten vibrasjonsfrie, noe som er perfekt for opptak av video. Med denne raske autofokusen går du ikke glipp av noen viktige øyeblikk, enten du fotograferer eller filmer.

Leveres med

 • Solblender: ALC-SH164
 • Front linsedeksel: ALC-F67S
 • Bakre linsedeksel: ALC-R1EM
 • Soft Bag
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.